Judecătorii din iad alungaţi de la Curtea lui Muruianu

Ex-judecătorul Dorin Popovici s-a supărat pe preşedintele Ghimpu, pentru faptul că nu l-a mai “decretizat” judecător. Supărat fiind, nu s-a comportat ca un poliţist aprilin, nu a tras în cel considerat vinovat cu picioarele şi cu pumnii, ci a procedat ca un jusiţiar adevărat – l-a acţionat pe Ghimpu în instanţă.

Ex-judecătorul Popovici ştia că apariţia în faţa instanţei nu e o plăcere, ci poate chiar o modalitate de tortură. A vrut şi el să-i arate în direct lui Ghimpu ce este un judecător din iad.

Curtea Supremă de Justiţie, chiar dacă e condusă de un specialist în rabia patrupedelor şi vaccinarea presei, a decis să se spele pe mâini de un coleg în mantie şi a respins plângerea fostului jude de Buiucani şi de comisariat de poliţie.

Ziarul de Gardă a publicat câteva zeci de articole despre judecătorii din iad, fapt care a contribuit la lansarea unui proces de epurare a justiţiarilor la comandă, dar şi la calificarea jurnaliştilor drept “câini turbaţi”. De curând, ambele categorii profesionale (judecătorii şi jurnaliştii) dau semne de însănătoşire, dar locuri la terapie intensivă mai sunt.

Dorina VORNICEL

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *