În raioanele comuniste va fi introdusă pedeapsa cu moartea?

Zilele acestea, o delegaţie de membri ai PCRM a plecat la Beijing pentru “a semna un acord de colaborare cu Partidul comunist chinez”. Delegaţia de la Chişinău va sta în China timp de 2 săptămâni. În acest răstimp membrii delegaţiei de la Chişinău vor avea  întrevederi şi vizite în diverse instituţii, dar vor studia câteva zile la Şcoala Superioară de Partid din China.

Deputatul comunist Iurie Muntean a declarat pentru presă că, la revenire, comuniştii moldoveni vor implementa anumite proiecte chinezeşti, dar numai în raioanele în care alegerile au fost câştigate de votanţii PCRM şi sunt conduse de către exponenţii comuniştilor.

Circ În Tramvai remarcă faptul că China este recunoscută la nivel global pentru anumite experienţe unice. Dat fiind că e vorba anume de Partidul Comunist Chinez, instituţiile internaţionale remarcă experienţele permanente de încălcare a drepturilor omului din partea acestui partid.

Iată care ar fi experienţele pe care poate să le implementeze PCRM cu susţinerea şi finanţarea partenerilor chinezi: limitarea libertăţii de expresie, a libertăţii presei, a întrunirilor. Pe lângă acestea, membrii familiilor raioanelor în cauză ar putea să fie limitaţi, ca şi cei din familiile chineze, la naşterea unui singur copil.

Membrii Partidului Comunist Chinez sunt obligaţi prin statut să fie atei, şi asta probabil se referă şi la comuniştii moldoveni care trec acum cursurile la Şcoala Superioară de Partid din China, urmând să implementeze din nou ateismul în raioanele comuniste din Moldova.

Un alt element important se referă la interdicţia ţăranilor chinez de a se stabili în oraşe, de aceea se consideră că ar fi binevenită o atare iniţiativă şi în raioanele respective din R. Moldova.

În China, cei care nu respectă directivele de partid sunt persecutaţi, inclusiv cu metode de psihiatrie politică. Milioane de chinezi sunt declaraţi anual bolnavi psihic.

Cei care nu se dedau tratamentului psihiatric au posibilitatea să fie corectaţi prin pedeapsa cu moartea. Anual, între 1000 şi 2000 de chinezi sunt omorâţi de autorităţi prin condamnare oficială la moarte. Urmează şi extragerea organelor pentru operaţii de transplant.

Felicitări încă o dată pentru populaţia din raioanele comuniste ale R. Moldova!

Vladlena Voroşilova


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *