În raioanele comuniste va fi introdusă pedeapsa cu moartea?

Zilele acestea, o delegaţie de membri ai PCRM a plecat la Beijing pentru “a semna un acord de colaborare cu Partidul comunist chinez”. Delegaţia de la Chişinău va sta în China timp de 2 săptămâni. În acest răstimp membrii delegaţiei de la Chişinău vor avea  întrevederi şi vizite în diverse instituţii, dar vor studia câteva zile la Şcoala Superioară de Partid din China.

Deputatul comunist Iurie Muntean a declarat pentru presă că, la revenire, comuniştii moldoveni vor implementa anumite proiecte chinezeşti, dar numai în raioanele în care alegerile au fost câştigate de votanţii PCRM şi sunt conduse de către exponenţii comuniştilor.

Circ În Tramvai remarcă faptul că China este recunoscută la nivel global pentru anumite experienţe unice. Dat fiind că e vorba anume de Partidul Comunist Chinez, instituţiile internaţionale remarcă experienţele permanente de încălcare a drepturilor omului din partea acestui partid.

Iată care ar fi experienţele pe care poate să le implementeze PCRM cu susţinerea şi finanţarea partenerilor chinezi: limitarea libertăţii de expresie, a libertăţii presei, a întrunirilor. Pe lângă acestea, membrii familiilor raioanelor în cauză ar putea să fie limitaţi, ca şi cei din familiile chineze, la naşterea unui singur copil.

Membrii Partidului Comunist Chinez sunt obligaţi prin statut să fie atei, şi asta probabil se referă şi la comuniştii moldoveni care trec acum cursurile la Şcoala Superioară de Partid din China, urmând să implementeze din nou ateismul în raioanele comuniste din Moldova.

Un alt element important se referă la interdicţia ţăranilor chinez de a se stabili în oraşe, de aceea se consideră că ar fi binevenită o atare iniţiativă şi în raioanele respective din R. Moldova.

În China, cei care nu respectă directivele de partid sunt persecutaţi, inclusiv cu metode de psihiatrie politică. Milioane de chinezi sunt declaraţi anual bolnavi psihic.

Cei care nu se dedau tratamentului psihiatric au posibilitatea să fie corectaţi prin pedeapsa cu moartea. Anual, între 1000 şi 2000 de chinezi sunt omorâţi de autorităţi prin condamnare oficială la moarte. Urmează şi extragerea organelor pentru operaţii de transplant.

Felicitări încă o dată pentru populaţia din raioanele comuniste ale R. Moldova!

Vladlena Voroşilova