… în gura târgului

Autor contestat

“Ex-consilierul pe comunicare al premierului Filat, Daniel Diviricean, acuma lucrează în echipa lui Vlad Plahotniuc. Din surse sigure, anume el, a scris mesajul către politicieni, distribuit de Adriana Paciu, soţia victimei de la vânătoarea buclucaşă din Pădurea Domnească”, presupune Dragoş Galbur pe blogul său.

Destinaţii exotice

“O companie organizeazează excursii şi rute turistice spre Rezervatia ştiinţifică «Padurea Domnească» cu genericul «Locuri de glorie a Procurorului General Valeriu Zubco: 3 săptămâni pina la demisie». Călătoriile care includ şi vizionarea unei sesiune de vânătoare cu lideri politici – costă mai scump. Călătoria

Fotolii tot mai scumpe

Zvonul alegerilor anticipate l-a deranjat cel mai mult pe vice-preşedintele Parlamentului, Vlad Plahotniuc. Postul despre care se spune că a fost cumpărat stă acum să se ruineze, iar pentru a reveni în Parlament urmează iar să facă injecţii financiare enorme. Surse din stafurile preelectorale susţin că funcţiile în viitorul parlament vor costa şi mai scump.

Viceminiştri cu tremurici

Un viceministru a tăinuit incidentul din Pădurea Domnească. Declaraţia a fost făcută de prim-ministrul Vlad Filat în cadrul emisiunii “Moldova în direct” de la postul naţional de televiziune. Acum toţi viceminiştrii tremură lângă uşa demisiei. Pentru că nu doar unul singur a tăinuit ceva.

Lansator de bombe media

Sergiu Mocanu va fi numit în curând în poziţie de stat. I se va atribui poziţia de lansator de semnale despre omoruri ascunse. El va avea o sală de conferinţe unde presa va putea să servească în fiecare zi informaţii despre ucigaşii proaspeţi.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

 1. vera

  SOCOTEALA DRACEASCA

  Drac cu drac ochii nu-si scot,
  Pin’la urma fac cum pot:
  Mita va cadea-n picoare,
  Vor achita cu parale,

  La “dubala” sa nu stea,
  Cum se face pe la noi;
  Cand cinovnicii omoara
  Si se-ascund in “popusoi”,

  Aparati de cei ca dinsii
  Cu musca – de mult pe nas,
  Ce stau la tronul Moldovei,
  Duc poporul in impas.

  Gura tirgului e mare,
  Dar e fara de parale,
  Pe cand acei “muti” de sus
  Lucruri mari fac pe ascuns,

  Unii chiar sunt buni de tuns,
  Cu fundul,in sus, de pus,
  Stropiti cu apa fierbinte,
  De contrabanda sa uite

  Si de alte pofte multe
  Care le vin, des, in gand,
  Implinindu-le prin crime,
  Ce le-nghite-acest pamint…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *