Horoscopul vesel (II)

Berbec

Fraza favorită:Primul!

Nu ştii niciodată ce vei face. Din această cauză, atunci când mergi, ţii capul înainte. Aşa, dacă ajungi la finiş în acelaşi timp cu altcineva, spui cu încredere: “Primul!”. Astăzi este ziua ta norocoasă. O să ţi se strice maşina la semafor, te vor înjura toţi şoferii nervoşi din trafic pentru hârbul pe care îl ai şi vor râde copiii de pe marginea drumului de tine, dar te va prinde ploaia în timp ce vrei să-ţi repari maşina şi te va răcori de canicula de afară. Aşa, răcorit, vei reveni acasă. Nu fi nervos, că rişti să te înfierbânţi din nou.

Taur

Fraza favorită: Gândesc, deci insist.

De obicei, atunci când mergi, nu ridici un picior dacă celălalt este aşezat ferm pe pământ. Din această cauză, unii cred că, mai mult decât mergi, faci istorie. Astăzi, însă, copilul tău va vedea la televizor o prezentare de tablouri abstracte şi va considera că are şi el talent la pictură. Îţi va desena toţi pereţii din casă în diferite feluri. Stai cu ochii pe el, că altfel te apuci de zugrăvit. Dacă nu eşti în vacanţă, cere zi liberă de la şef, ca să-ţi supraveghezi copilul.

Gemeni

Fraza favorită: Adevărul e că totul e minciună.

Eşti ca o rafală cu corp uman: nu te vede nimeni sosind, dar nici plecând. Toţi au câte un singur eu, tu, însă, ai două sau şi mai multe. Unul – dulce şi tolerant, celălalt – critic şi urâcios. Nu cunoşti drumul de mijloc.
Astăzi, stai la muncă şi munceşte chiar. Nu mai citi toate tâmpeniile pe Internet. Horoscopul tău pentru astăzi nu există pentru că munceşti cam puţin. Nu mai pierde timpul dacă vrei să nu te concedieze şeful sau dacă vrei să nu te fugărească nevasta din casă.

Rac

Fraza favorită: Simt, deci exist.

Aştepţi ca cineva să-ţi facă mii de declaraţii de dragoste. Despre tine se spune că eşti ca un adevărat vampir sentimental, că te plângi mereu că nu primeşti suficientă dragoste. Dacă cineva îţi spune: Te iubesc, tu răspunzi, de obicei, cu o întrebare: Cât?

Astăzi, însă, pisica îţi va aduce pe lume 4 pisicuţi. S-ar putea ca, din cauza atenţiei pe care o acorzi proaspetei mămici, să provoci gelozia câinelui din curtea ta. Astrologii îţi recomandă să le pui pisicilor nume scurte şi sonore, ca să nu ai probleme de comunicare pe vitor.

Leu

Fraza favorită: Sunt rege!

Pentru că eşti leu, ai o foarte bună părere despre tine. Leul din tine nu merge pe stradă, ci defilează. Dacă strada e plină de magazine, Leul priveşte vitrinele, şi nu pentru a vedea ce-i expus în ele, ci pentru a se privi pe sine. Ar putea exclama: M-aş cumpăra dacă nu aş fi atât de scump!

Dacă ţi-ai pus în gând să mergi astăzi în oraş cu prietenii, ar fi bine să te răzgândeşti. Vei avea plăcuta surpriză să vezi că, la sfârşit, pleacă toţi şi rămâi tu să plăteşti consumaţia. Dacă, totuşi, ajungi într-o astfel de situaţie, priveşte-te în oglindă şi spune-ţi că eşti un generos. Să moară de ciudă prietenii – nişte zgârciţi ce sunt!

Fecioară

Fraza favorită: Permite-mi să te contrazic!

Eşti o lupă cu picioare. Ajungi acasă şi primul lucru pe care îl faci e să treci cu degetul pe televizor, să “verifici” praful. Nu-ţi scapă nimic! Îngrijorarea e starea ta firească. Te tot plângi: Sunt ingrijorat… Dacă ţi se spune: Dar nu se întâmplă nimic, tu vei răspunde: Asta mă îngrijorează cel mai mult.

Astăzi, în sfârşit, au dat şi peste tine motivele de bucurie. S-ar putea să aveţi o schimbare în viaţă, aceasta, însă, va implica şi alte lucruri. Veţi avea şi un motiv de bucurie, constatând că puteţi economici curentul consumat de combina muzicală, deoarece vecinii voştri ascultă muzică la maxim şi nu mai e loc de altceva.

Balanţă

Fraza favorită: Cateodată da, cateodată – nu!

Gândeşti rapid, singurul inconvenient e că, atunci când îţi vine o idee, imediat vine şi îndoiala. Întotdeauna nesigur, deşi nu recunoşti acest lucru.

Astăzi, s-ar putea să câştigi la un concurs la care ţi-a spus cineva să participi. Deşi premiul va fi unul mare, o săţi doreşti să nu fi câştigat niciodată acel concurs. Cred că ţi-ai dat seama de ce. Oricum, nu rata câştigul, deoarece, la toamnă, nu vei mai avea timp pentru concursuri de acest fel.

Scorpion

Fraza favorită: Te doresc.

Ai ochii misterioşi. Dacă primeşti de la cineva o carte în dar, tu îi oferi o enciclopedie. Totodată, dacă cineva îţi sparge geamul la maşină, tu îi dai foc la casă, argumentând că el a început primul. Astăzi, ai grijă maximă. Nu accepta pe Yahoo Messenger id-ul “dodon_cupidon”, deoarece e un virus care ar putea să-ţi zgârie monitorul, încât să iasă fum din calculator. Virusul ar putea să-ţi închidă apa exact când te vei afla la duş. Mai mult, ar putea să-ţi lase cheia în casă, atunci când ieşi să duci găleata cu gunoi. Şi soacra ar putea poposi pe neprins de veste, tot din cauza acestui virus.

Săgetător

Fraza favorită: Îţi spun sincer…

Eşti posesorul unui spirit delicat şi al unor gafe imense. Eşti sincer, dar nu şi subtil. Te încăpăţânezi să spui adevărul verde-n ochi. Mai devreme sau mai târziu, spui mereu ceea ce gândeşti. Nu cunoaştem dacă te-ai gândit vreodată să ajungi vedetă TV, însă astăzi este foarte probabil să ajungi la un post de televizune, fiind solicitat să faci o declaraţie-şoc. Îţi recomandăm să nu te sinchiseşti şi să spui tot ce gândeşti, dacă vrei ca declaraţiile tale să fie preluate de toată presa.

Capricorn

Fraza favorită: Ce te-ai face fără mine?

Eşti o capră, dar capra şi caprele se luptă cu muntele şi îl domină. Ca să te simţi fericit, crezi că trebuie să deţii controlul asupra tuturor lucrurilor. Te enervezi atunci când nu reuşeşti să faci asta. Astăzi, dacă pleci de acasă şi ai de gând să o faci cu maşina personală, înseamnă că ai găsit ocazia în care îţi poţi testa nervii, deoarece vei prinde foarte multe blocaje în legătură cu faptul că funcţionarii primăriei au decis să le facă nişte surprize estivale orăşenilor.

Vărsător

Fraza favorită: Sunt fiinţa viitorului, care trăiesc în trecut!

Ai câte o idee pe secundă. Singurul inconvenient e că atunci când urmează să o pui în aplicare, îţi vine altă idee, după care alta, şi alta. Până la urmă, te mişti mai puţin decât un arbitru de tenis. Zi fericită pentru tine astăzi. Zi de salariu, deci zi de sărbătoare. Soţia te aşteaptă deja cu lista de cumpărături făcută, aşa că nu ai timp de pierdut. Când revii de la cumpărături, descoperi că nu ţi-a mai rămas nimic în buzunar. Nu doar nevasta a avut grijă să nu-ţi baţi capul cu banii…

Peşti

Fraza favorită: Nu ştii ce-am păţit?

Eşti atât de schimbător, încât pare să ai centrul râsului şi al plânsului în acelaşi punct. Îţi aminteşti? Ai plâns când ţi-a murit mătuşa şi, în următoarea secundă, te prăpădeai de râs, deoarece aceasta, fiind cam masivă, biata de ea, nu încăpea în sicriu. Astăzi, fiind obosit de la serviciu, uiţi să cumperi pâine, astfel încât eşti nevoit să cobori 9 etaje ale blocului până la magazin, după pâine. La întoarcere, te întâlneşti cu vecinul tău pe care nu îl suporţi, la fel ca şi el pe tine. Din (ne)fericire liftul se opreşte şi rămâi blocat în cabină exact cu acel vecin. Zâmbeşte-i, ca să nu plesneşti de ciudă.

Pavlik Gloabă


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *