Horoscopul vesel

Balanţa

Profită de prima decadă a lunii octombrie 2011, când Venus încă se mai află în zodia ta, împrumutându-ţi din farmecul şi puterea ei de atracţie, oferindu-ţi circumstanţe amoroase favorabile şi netezindu-ţi calea spre fericire. Este cea mai bună perioadă din luna octombrie, în care poţi să plusezi fără teamă. Nu stai prea rău nici în restul lunii octombrie 2011, fiindcă Uranus, aflat în casa cuplului, pare a fi hotărât să nu te lase să te plictiseşti, acum şi în următorii ani. În plus, stăpânul casei cuplului, Marte, se află într-o poziţie care încurajează flirtul şi pasiunea.

Scorpion

Octombrie 2011 se anunţă a fi una dintre cele mai favorabile luni ale anului.Cu Venus (planeta iubirii) în zodia ta şi cu Jupiter (Marele Benefic) în casa cuplului, te bucuri de şansă şi protecţie, iar relaţiile tale înfloresc fără efort. Vei avea prilejul să constaţi cum ceilalţi te privesc cu bunăvoinţă, străduindu-se să-ţi facă pe plac, cum ţi se amplifică farmecul şi puterea de seducţie, cum atragi ca un magnet interesul sexului opus. În octombrie 2011 îţi poţi găsi jumătatea sau îţi poţi îmbunătăţi considerabil relaţia deja existentă. Important este să stabileşti ceea ce doreşti şi să ajuţi puţin soarta în acest sens. Şansa pluteşte în aer, dar trebuie să întinzi mâna şi să o apuci.

Săgetător

Cum stăpânul casei cuplului, Mercur, îşi face de lucru prin preajma seducătoarei Venus, perspectivele sunt destul de promiţătoare pe tot parcursul lunii octombrie 2011. Nu este exclus, însă, ca luna să nu înceapă prea expansiv, iar prima ei jumătate să ridice anumite probleme, care trebuie evaluate în mod inteligent, ţinând cont de consecinţele pe termen lung. Poate să fie vorba despre un proiect de viitor comun, sau despre o situaţie care implică un prieten, sau despre o conjunctură care are impact asupra imaginii sau poziţiei pe care o ai în sânul unui grup. La fel de bine se poate ca sfatul sau părerea unui prieten sau a unui grup să aibă impact asupra vieţii tale sentimentale.

Capricorn

Dragostea şi cuplul rămân temele fundamentale ale anului 2011, zonele în care se pot petrece evenimente marcante, semnificative pentru perioade lungi de timp. Este normal, atâta timp cât în casa iubirii şi erotismului se află Jupiter (Marele enefic), iar stăpânul tau, Saturn, se gaăseşte în Balanţă, zodia însoţirii. Pe acest fundal, octombrie 2011 pictează în culorile lui Venus şi Mercur, cautând să pună relaţia pe bazele afecţiunii şi comunicării. Există multă bunăvoinţă, mai ales în partea a doua a lunii, care se anunţă cea mai veselă şi relaxată.

Vărsător

Se intrevede un sezon destul de impetuos. Cu Marte în casa cuplului, pornirile sunt pasionale, iar dorinţele (şi cerinţele) care-l privesc pe celălalt sunt puternice şi urgente. În luna octombrie 2011, doreşti să cucereşti rapid sau să clarifici situaţiile imediat, iar această grabă, deşi are farmecul ei în unele situaţii, este posibil să se dovedească nocivă, mai ales dacă perechea ta detestă să fie bruscată.

Peşti

După un început de lună mai puţin interesant, atmosfera se înviorează şi se limpezeşte treptat. Şansele de împlinire relaţională cresc, creşte şi receptivitatea ta emoţională. Ai nevoie de tandreţe şi armonie. În luna octombrie 2011 iubirea este favorizată de reuniuni şi evenimente sociale, dar şi de drumuri sau preocupări intelectuale sau spirituale. Te atrag persoanele cu mult farmec, dar care au un orizont vast, care îţi pot deschide şi ţie noi orizonturi, sau alături de care poţi explora lumea, fie în dimensiunile ei fizice, fie în cele abstracte.

Berbec

Octombrie 2011 este o lună importantă pentru relaţiile tale, în care se pot petrece evenimente cu impact pe termen lung sau în care este necesar să iei o decizie cu privire la situaţia partenerială. Este posibil să fie vorba de o suită de evenimente care a început încă din ultima parte a lui septembrie, sau să fie vorba de mai multe episoade care par să nu aibă legătură între ele.

Taur

Prima decadă a lunii octombrie 2011 este oarecum neutră sau decurge cam în aceeaşi notă ca luna precedentă. Registrul se schimbă începând din data de 9 octombrie 2011, când Venus, planeta iubirii, intră în casa cuplului. Nevoia de dragoste creşte, ocaziile romantice se înmulţesc, iar dacă nu ţi-ai găsit încă pereche, cresc şansele să-ţi găseşti. Atragi mai uşor, printr-un stil şarmant, şi iţi place să cochetezi. Tendinţa către flirt se accentuează în a doua parte a lunii, fiindcă pe 17 octombrie 2011 Mercur păşeşte şi el în casa relaţiilor, alăturându-i-se lui Venus.

Gemeni

Luna octombrie 2011 dă impresia că ar încerca să facă o disociere între sentimente şi sexualitate. Astfel, latura emoţională apare mai activă numai în prima decadă, în timp ce sexualitatea se păstrează în actualitate până spre sfârşitul lunii. Situaţia poate avea cateva explicaţii. Una dintre ele ar fi că te afli într-o relaţie în care din punct de vedere afectiv lucrurile sunt stabilite, intrate într-o anumită rutină, însă subiectul erotismului este pe tapet, este discutat în cuplu şi trebuie luate nişte măsuri în acest sens.

Rac

În sfârşit, veşti bune la orizont! Nu chiar de la începutul lunii octombrie 2011, ci din a doua decadă, când Venus, planeta iubirii, va intra în casa pasiunii şi a sexualităţii. Tranzitul lui Venus produce o amplificare a impulsului erotic şi predispune la îndăgostire. De obicei este mai favorabil flirtului, aventurii, legăturilor libere, lipsite de responsabilităţi, neoficializate şi relaţiilor aflate în faza incipientă, când sentimentele sunt foarte aprinse. Sub astfel de influenţe, cresc şansele ca dragostea să răsară în calea ta.

Leu

Aflat în zodia ta, Marte întreţine o stare de dinamism afectiv şi erotic. Cu alte cuvinte, ai tendinţe pasionale: sentimente fierbinţi, dorinţe arzătoare. Aceste predispoziţii îţi stimulează viaţa de cuplu, cu atât mai mult cu cât sunt susţinute de o bună condiţie fizică, îndrăzneală şi iniţiativă.Octombrie 2011 este o perioadă în care nu ai răbdare să aştepţi, ci treci rapid la fapte. Atitudinea este de cucerire, nu de seducţie, adică de acţiune frontală, nu de învăluire. Acest mod de abordare poate da rezultate spectaculoase, dar nu oricui îi place să fie atacat fără veste. Puţin mai multă diplomaţie nu ar strica. La polul celălalt, dacă ceva nu merge în relaţie, rişti să reacţionezi pripit, generând un conflict deschis.

Fecioară

Octombrie 2011 nu este marcat de mari aventuri, ci este o lună mai aşezată. Fiindcă Mercur, stăpânul zodiei tale, este aproape mereu în conjuncţie cu Venus, planeta cuplului şi a iubirii, nevoile tale afective sunt destul de mari, iar ocaziile amoroase nu vor lipsi. Însă lucrurile au tendinţa de a se petrece armonios, vesel şi relaxat, fără zdruncinături. Luna octombrie 2011 ar putea sublinia anumite legături între viaţa relaţională şi chestiunile materiale, pe de-o parte, şi cele de natură mentală, pe de alta. Astfel, se poate să iei împreună cu perechea anumite decizii financiare, să primeşti din partea acesteia un cadou, sau să faceţi afaceri împreună. La fel, se poate ca legăturile sentimentale să se structureze în jurul afinităţilor şi preocupărilor intelectuale.

Sursa: Estrolog.ro

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *