Horoscopul vesel

BERBEC 21.03 – 20.04

SĂNĂTATE: Septembrie este o lună care predispune la eliminarea toxinelor, iar acest proces poate duce la îmbolnăviri sau la agravări ale unor afecţiuni deja instalate. Unele boli pot avea o evoluţie surprinzător de rapidă. Octombrie aduce o scădere a riscurilor legate de sănătate, dar în noiembrie se poate pune problema unei intervenţii chirurgicale pe segmentul digestiv.

TAUR 21.04 – 21.05

SĂNĂTATE: De la finalul lunii septembrie până la sfârşitul lui noiembrie, sunt posibile numeroase probleme de sănătate, cele mai multe provocate de suprasolicitare. În septembrie ar trebui să fiţi foarte atenţi şi ce mâncaţi, pentru a preveni eventualele complicaţii renale care pot apărea în octombrie. Tot în octombrie sunt posibile decizii radicale, menite să vă protejeze de consecinţele propriilor greşeli.

GEMENI 22.05 – 21.06

SĂNĂTATE: Începând din septembrie, ar trebui să luaţi măsuri pentru a vă curăţa organismul de acumulările de toxine. În octombrie vă veţi simţi bine, însă în noiembrie începe o perioadă de câteva luni care poate accentua anumite probleme de sănătate pe sectorul digestiv. Problemele din familie, nemulţumirile legate de evoluţia profesională şi alte complicaţii pot duce la agravarea unor slăbiciuni fizice.

RAC 22.06 – 22.07

SĂNĂTATE: În prima decadă din septembrie există condiţii favorabile pentru vindecarea unor boli sau pentru finalizarea cu succes a unui tratament de durată. În octombrie, oboseala sau un stil de viaţă dezordonat vă pot afecta echilibrul. Noiembrie nu aduce noi tulburări ale sănătăţii, dimpotrivă, aţi putea descoperi cauzele unor dezechilibre apelând la investigaţii complexe. Finalul lunii noiembrie nu e recomandat pentru analize, fiindcă rezultatele pot fi greşite, din diverse motive.

LEU 23.07 – 22.08

SĂNĂTATE: În primele trei săptămâni din septembrie se pot accentua problemele de sănătate deja instalate, mai ales pe sectorul digestiv. Finalul lunii aduce însă un sprijin astral care vă va ajuta să vă refaceţi vitalitatea. În octombrie se compun alte aspecte benefice care susţin această vigoare redobândită, dar în noiembrie se schimbă contextul, iar energia de care dispuneţi se poate dovedi distructivă.

FECIOARĂ 23.08 – 22.09

SĂNĂTATE: Toamna vă găseşte într-o stare delicată. Se recomandă să vă adaptaţi regimul alimentar la cerinţele reale ale organismului vostru şi dacă, de exemplu, nu simţiţi nevoia să mâncaţi într-o zi, să nu intraţi în panică. Astfel de zile sunt posibile mai ales în septembrie şi octombrie. Există şi o perioadă delicată pentru segmentul cardiac, care începe la finalul lunii septembrie şi are un punct culminant în prima parte din noiembrie.

BALANŢĂ 23.09 – 22.10

SĂNĂTATE: Septembrie este o lună destul de bună, cu condiţia să fi învăţat care e preţul pe care îl plătiţi pentru stresul pe care îl generaţi singuri, prin nemulţumiri constante şi proteste la adresa celor apropiaţi. Octombrie vă găseşte într-o formă fizică şi psihică mai bună. Noiembrie vine însă cu aspecte dificile în relaţii, iar aceste dizarmonii vă afectează foarte mult.

SCORPION 23.10 – 21.11

SĂNĂTATE: Lunile de toamnă sunt luni de uzură psihică şi fizică accentuată, aşa că ar fi bine să nu adunaţi supărări şi să limitaţi stresul. În septembrie persistă temerile legate de eventuale complicaţii ale unor intervenţii făcute în primăvară, dar veţi vedea că sunt nejustificate. Octombrie pune presiune pe unele probleme de sănătate rămase netratate şi trebuie să căutaţi soluţii.

SĂGETĂTOR 22.11 – 20.12

SĂNĂTATE: Septembrie este prima dintr-o serie de câteva luni în care va trebui să fiţi mai atenţi cu sănătatea voastră şi să adoptaţi mult amânatele schimbări ale stilului de viaţă. Problemele din familie şi complicaţiile pe care cei din jur le provoacă sunt potenţiale surse ale unor afecţiuni. Din noiembrie lucrurile devin şi mai serioase, pentru că stresul din plan profesional creşte şi poate provoca tulburări care şubrezesc segmentul digestiv sau care dau o sensibilitate mai mare la infecţii.

CAPRICORN 21.12 – 20.01

SĂNĂTATE: Toată uzura sufletească din timpul verii îşi poate face simţit efectul în timpul toamnei. Foarte periculoasă e luna octombrie, cu prelungire în prima săptămână din noiembrie, pentru că vine cu riscul unor accidente pe fondul impulsivităţii şi al unui moment de neatenţie. Ar fi bine să evitaţi antrenamentele fizice riscante, sporturile extreme şi condusul agresiv. Durerile de cap pot fi destul de frecvente şi ar fi bine să nu vă limitaţi la a le trata cu medicamente, ci să încercaţi să descoperiţi cauza.

VĂRSĂTOR 21.01 – 20.02

SĂNĂTATE: Starea voastră de sănătate se poate deteriora mult în septembrie. Digestia e răscolită din cauza stresului zilnic şi de aceea nu se recomandă să mâncaţi când sunteţi supăraţi, să luaţi masa în compania unor persoane care vă irită sau să consumaţi alimente care nu vă plac. Octombrie aduce mai multă linişte pe acest sector, dar agită apele în alte domenii de viaţă şi se accentuează epuizarea nervoasă, care poate genera alte complicaţii. În ultima lună de toamnă există pericolul unor accidentări.

PEŞTI 21.02 – 20.03

SĂNĂTATE: Principalul pericol la adresa sănătăţii voastre este oboseala. Segmentul cardiac e vizat în toate lunile de toamnă şi ar fi bine să vă luaţi măsuri de prevenire, ca să nu se instaleze vreo dereglare mai serioasă. Pot să apară mici probleme şi cu ochii sau cu coloana vertebrală.

Pavlik Gloabă


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *