Horoscopul vesel

BERBEC (21.03 – 20.04)

DRAGOSTE: Din 20 septembrie, viaţa amoroasă devine intensă, chiar explozivă pentru cei singuri. Însă pentru cei implicaţi în relaţii oficializate, lucrurile devin mai calme, după ce au avut parte de zbucium în august. În octombrie este posibil să se ia decizii importante cu privire la viitorul unei legături recente. Noiembrie vine cu tulburări ale armoniei.

CARIERĂ:
În septembrie vi se cere să munciţi pe rupte. Se pune în practică ceea ce în primăvară aţi negociat sau aţi acceptat să faceţi pe lângă atribuţiile obişnuite. Octombrie poate fi o lună aşezată, cu mai puţine griji. Din noiembrie, se schimbă şi atmosfera, şi condiţiile de lucru, din cauza unor reorganizări sau restructurări. Trebuie să vă mobilizaţi şi să rezistaţi la noul ritm, mai intens, dar şi la eventualele complicaţii care pot să apară din cauza schimbărilor.

TAUR (21.04 – 21.05)

DRAGOSTE: Toamna aceasta e începutul unei perioade în care veţi fi puşi în situaţia de a vă clarifica intenţiile legate de o persoană dragă şi de viitorul relaţiei. În luna septembrie înţelegeţi cât de importantă e prezenţa acelei persoane în viaţa voastră. În octombrie vă stabiliţi scopuri pe termen lung, legate de cei apropiaţi, fie ei copiii sau fiinţa iubită. În noiembrie simţiţi nevoia să primiţi dovezi concrete de dragoste.

CARIERĂ: Septembrie va îndulci puţin relaţiile cu colegii şi cu şefii, făcând munca mai uşor de suportat. Octombrie vine cu şi mai multă armonie; munciţi de dragul unor persoane pe care le respectaţi în mod deosebit. Noiembrie aduce concretizarea eforturilor din lunile anterioare, dar munca nu mai e la fel de importantă, pentru că sunteţi interesaţi mai mult să vă fie recunoscute calităţile.

GEMENI (22.05 – 21.06)

DRAGOSTE: A doua parte a lunii septembrie aduce o armonizare a dorinţelor voastre cu ale celor dragi. În octombrie, această tendinţă devine mai puternică şi se adaugă un element de decizie, provenit de la o persoană din anturaj, care vă încurajează să oficializaţi relaţia sentimentală sau măcar să vă mărturisiţi sentimentele. Noiembrie nu mai e la fel de favorabilă poveştilor de iubire.

CARIERĂ: Luna septembrie e încărcată de responsabilităţi, pe care vi le asumaţi fără proteste. În octombrie vi s-ar putea oferi ocazia de a vă folosi de un talent nativ, dar asta nu vă va aduce beneficii materiale. Noiembrie vine cu complicaţii la locul de muncă, din cauza intereselor ascunse ale unor colegi. Rămâneţi departe de intrigi!

RAC (22.06 – 22.07)

DRAGOSTE: Luna septembrie poate aduce o mai bună înţelegere cu toţi cei din jur. Octombrie promite să fie aproape în totalitate favorabilă iubirii, cu perioade deosebit de frumoase, în care nu va mai conta ce face sau ce nu face persoana dragă. Noiembrie vă aprinde inima, vă eliberează dorinţele şi vă promite momente de neuitat.

CARIERĂ: Lunile de toamnă aduc mai mult calm în viaţa profesională, dar şi ocazia de a vă lămuri dacă situaţiile evoluează cum doriţi. Octombrie pune accentul pe viaţa de familie, dar dinamizează şi sectorul profesional. Noiembrie vine cu zile mai aglomerate la locul de muncă, cu deplasări sau cu nevoia de a vă pune la punct cu legislaţia pentru a vă desfăşura activitatea în bune condiţii. Finalul lunii noiembrie nu este favorabil pentru semnarea de contracte!

LEU (23.07 – 22.08)

DRAGOSTE: Finalul de septembrie, întreaga lună octombrie şi primele zile de noiembrie reprezintă cel mai dinamic interval din acest an în privinţa relaţiilor sentimentale şi ar fi bine să fiţi pregătiţi sufleteşte pentru aceste provocări. Orgoliul e maxim, dorinţa de a domina şi de a organiza viaţa celor dragi e la cote greu de suportat pentru apropiaţi. Va fi nevoie de multă înţelepciune pentru a evita conflictele. Mai ales finalul de octombrie şi prima parte din noiembrie sunt periculoase.

CARIERĂ:Spre final de septembrie vă veţi elibera de povara unor responsabilităţi care nu vi se potrivesc. Octombrie e o lună importantă pentru cei care studiază, susţin conferinţe, conduc grupuri. Finalul de octombrie şi prima parte de noiembrie sunt periculoase pentru colaborările din afara serviciului şi pentru relaţiile de afaceri, care se pot strica iremediabil. În noiembrie, problemele din relaţia cu familia v-ar putea afecta munca şi capacitatea de concentrare.

FECIOARĂ (23.08 – 22.09)

DRAGOSTE: Septembrie vă găseşte într-o formă fizică foarte bună, plini de farmec şi de bună dispoziţie, aşa că veţi atrage atenţia celor din jur. Octombrie nu schimbă tendinţa. Din noiembrie, viaţa sentimentală este supusă unor interese reînnoite, regândite, iar asta ar putea provoca reacţii de respingere din partea celor de alături de voi. E începutul unei perioade de schimbări profunde.

CARIERĂ: Septembrie este o lună de reconstrucţie personală, de refacere şi de evaluare a rezultatelor obţinute până acum. Octombrie pune accent pe bani şi scoate la lumină fricile pe care le-aţi acumulat, ca să vă puteţi elibera de ele. Din noiembrie ar trebui să vă puneţi serios pe treabă la un nou loc de muncă sau odată cu preluarea unor noi responsabilităţi profesionale. De la final de octombrie se reface un aspect astral ce încurajează studiile, călătoriile pentru obţinerea unei specializări sau perioadele de perfecţionare departe de ţară.

BALANŢĂ (23.09 – 22.10)

DRAGOSTE: Septembrie vă menţine atenţia concentrată pe carieră, dar aduce elemente benefice şi în relaţiile cu cei dragi, care se vor îmbunătăţi. În octombrie e posibil să vă atragă atenţia o persoană deosebită şi se poate înfiripa o poveste de dragoste. Relaţiile oficializate sunt marcate de temeri, iar asta va duce fie la separare, fie la renaşterea legăturii.

CARIERĂ: În septembrie continuă tendinţa din august – vă restrângeţi sfera de interese profesionale pentru a face faţă situaţiilor din viaţa voastră. În octombrie se pot accentua  tensiunile din relaţiile cu superiorii; poate că rezultatele muncii voastre nu mai sunt aceleaşi, iar asta îi face pe şefi să-şi pună semne de întrebare. Noiembrie nu face decât să agraveze complicaţiile, aşa că ar fi bine să nu vă prindă într-o stare de conflict.

SCORPION (23.10 – 21.11)

DRAGOSTE: Septembrie vă face mai rezervaţi cu manifestările sentimentale şi vă atrage atenţia asupra problemelor de familie, pe care le-aţi abandonat într-un timp. O perioadă delicată pentru relaţiile stabile e prima jumătate de octombrie, când pot apărea conflicte intense, ce pot duce la separări temporare sau definitive. Tot în octombrie se conturează nişte aspecte benefice, care pot aduce împăcare, maturitate şi bună înţelegere. Noiembrie pune din nou în pericol armonia din familie.

CARIERĂ:Finalul de septembrie vă aduce ambiţia necesară şi contextele potrivite pentru a vă recupera poziţia de lider pierdută de-a lungul anului. Octombrie e o lună favorabilă consolidării relaţiilor de muncă, primirii unor informaţii de preţ de la cei mai în vârstă sau pentru stabilizarea unei poziţii avantajoase. În prima parte din noiembrie s-ar putea să vă confruntaţi cu probleme la locul de muncă.

SĂGETĂTOR (22.11 – 20.12)

DRAGOSTE: Spre final de septembrie vă iese în cale, probabil, în timpul unei deplasări, o fiinţă care are darul să alunge orice prejudecată şi să vă deschidă inima pentru dragoste. Tendinţa se păstrează şi în octombrie, lună care aduce şi o viaţă socială mai intensă. În noiembrie, domeniul sentimental trece în plan secund, pentru că atenţia vă e solicitată de alte lucruri.

CARIERĂ: Din primele zile de septembrie se intensifică ritmul de lucru şi cresc pretenţiile superiorilor. Pot să apară şanse de creştere profesională în situaţii dificile, în care organizarea şi efortul prelungit sunt la baza succeselor. Beneficiile sunt mai mult de imagine, dar contează, pentru că vă pregătesc pentru ceea ce urmează. În partea a doua a lunii octombrie sunt posibile oferte de colaborare din străinătate, pentru muncă sau studii. Noiembrie vă pune la încercare ambiţia şi capacitatea de adaptare la situaţii concurenţiale.

CAPRICORN (21.12 – 20.01)

DRAGOSTE: Relaţiile oficializate sunt supuse unui stres nemaiîntâlnit până acum. Cei singuri sau aflaţi încă în faza de logodnă sunt avantajaţi chiar şi în cazul unei relaţii la distanţă sau pot întâlni dragostea în timpul unei călătorii. În septembrie se formează şi aspecte care sporesc simpatia celor din jur faţă de voi şi asta vă poate ajuta să priviţi altfel problemele care păreau grave. Octombrie vă aduce ocazii de a ieşi în evidenţă ca şef al familiei care ia decizii echitabile şi corecte. Iar noiembrie vine cu dorinţa de a vă refugia în dragoste.

CARIERĂ:Septembrie e destul de tulbure la capitolul progres profesional, pentru că relaţiile cu cei din jur sunt afectate de pesimism şi autolimitare. Octombrie schimbă datele problemei şi poate aduce un mic succes într-o negociere cu unul dintre superiori sau sporirea numărului de beneficii pe care le obţineţi de la serviciu. Se poate vorbi şi de un alt statut profesional, pentru care aţi aşteptat destul de mult. Noiembrie vine cu provocări – vi se poate oferi o oportunitate profesională în alt oraş sau în altă ţară, dar ocazia are şi multe lipsuri.

VĂRSĂTOR (21.01 – 20.02)

DRAGOSTE: Ultima parte a lunii septembrie, toată luna octombrie şi prima săptămână din noiembrie vin cu tot felul de situaţii în care va trebui să alegeţi o altă atitudine faţă de cei din jur, bazată pe respect, pe dorinţa de a ţine cont şi de părerea lor şi pe dragostea de care şi voi, şi ei aveţi nevoie.

CARIERĂ: Septembrie vine cu aceleaşi obligaţii monotone şi dificile care v-au redus cheful de muncă şi în august. Din octombrie s-ar putea ivi şansa unor colaborări cu persoane deosebite, numai că aţi putea rata aceste şanse din cauza orgoliului exagerat sau pentru că nu sunteţi atenţi decât la ceea ce vă interesează pe voi. Noiembrie poate pune în pericol relaţiile de colaborare deja existente, din cauza unor divergenţe pe care va trebui să le gestionaţi cu multă delicateţe. Orgoliul este inflamat şi vă poate impinge la gesturi ieşite din comun.

PEŞTI (21.02 – 20.03)

DRAGOSTE: Luna august a fost plină de provocări şi de momente tulburi în relaţiile sentimentale, iar această tendinţă va continua şi în septembrie. Octombrie pune accentul pe micile sacrificii pe care trebuie să le faceţi pentru cei dragi. În noiembrie, în sectorul relaţiilor de lungă durată, oficializate, se instalează războinicul Marte. Prin urmare, în această lună veţi fi foarte tulburaţi, pentru că dorinţele sunt mai intense, nevoia de dragoste mai mare, iar cei dragi v-ar putea provoca dezamăgiri. Cei singuri pot păşi într-o poveste de dragoste intensă.

CARIERĂ: Finalul de septembrie, toată luna octombrie şi prima parte de noiembrie vin cu mai multă muncă sau cu sarcini mai dificile. Vi se poate oferi ocazia de a face un pas înainte în ierarhia profesională şi trebuie să fiţi pregătiţi cu un răspuns rapid. Trebuie să cântăriţi foarte bine dacă merită să sacrificaţi ce a mai rămas din viaţa personală.

Pavlik Gloabă


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *