Horoscopul Vesel

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

În aceste luni de iarnă vei trece cu brio peste problemele şi incertitudinile pe care le aveai cu referire la relaţia ta. Am putea spune că în sfârşit îţi găseşti liniştea sufletească. Preferi calmul propriului cămin şi îi propui iubitului tău să staţi mai mult în casă.

Deşi îţi regăseşti echilibrul, asta nu înseamnă că nu vei trăi alături de iubitul tău şi clipe de pasiune. În iarna aceasta vă veţi reîndrăgosti unul de celălalt. Dacă eşti singură, un bărbat te va lua prin surprindere în preajma sărbătorilor de iarnă.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

În plan personal vor interveni câteva suişuri şi coborâşuri în iarna aceasta. Alţi oameni ţi-ar putea pune în pericol relaţia, aşa că trebuie să fii cu băgare de seamă.

Încearcă să rămâi calmă atunci când tu şi iubitul tău vă certaţi şi să vezi de fiecare dată partea plină a paharului. Încearcă să înlături energiile negative date de astre cu o atitudine pozitivă.

Exprimă-ţi sentimentele şi dă-i de înţeles partenerului tău că eşti alături de el, şi la bine, şi la rău.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

În această iarnă te simţi mai îndrăgostită ca niciodată de iubitul tău. Eşti optimistă, veselă şi accepţi lucrurile aşa cum vin. Ai grijă însă ca această aparentă armonie să nu fie doar un mod prin care ignori problemele.

Asigură-te că partenerul îţi împărtăşeşte sentimentele. Atâta vreme cât încerci să experimentezi cu el lucruri noi şi nu-l iei peste picior, sunt şanse mari ca el să fie la fel de fericit ca tine.

Dacă eşti singură, vei flirta cu mulţi bărbaţi, dar niciunul nu te va impresiona cu adevărat.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Astrele te înzestrează cu forţa de a trece peste orice impedimente, aşa că în plan amoros vei depăşi obstacole care înainte ţi se păreau foarte mari.

Te înţelegi cu iubitul tău din priviri şi îl ajuţi să treacă peste probleme personale, astfel că relaţia voastră va deveni în această iarnă din ce în ce mai strânsă. Dacă eşti singură, astrele îţi surâd şi-ţi scot în cale oportunităţi pe care ar fi bine să nu le ratezi.

Ai mari şanse să începi o frumoasă poveste de iubire la începutul acestui an.

Leu (22 iulie – 22 august)

În această iarnă, din păcate, nu ai prea mult noroc în dragoste. Predicţiile astrologilor spun că te vei confrunta cu câteva certuri în cuplu, care îşi au originea în neînţelegerile avute în timpul anului care nu au fost soluţionate.

Totodată, poate fi vorba din partea amândurora şi de câteva frustrări ţinute sub tăcere. Ar fi cazul să dai cât mai repede cărţile pe faţă şi să nu mai laşi problemele sentimentale să se adâncească.

În cazul în care eşti singură, iarna aceasta e vremea să meditezi asupra lucrurilor pe care ţi le doreşti cu adevărat de la un bărbat.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

În această iarnă se vor ivi câteva conflicte neaşteptate în relaţia ta de cuplu. Nu le trata cu superficialitate, căci ele îţi pot afecta întreg anul viitor!

Caută să fii înţelegătoare cu iubitul tău, să laşi criticile deoparte şi să încerci să-ţi accepţi partenerul aşa cum e. În aceste luni tinzi să-ţi schimbi nevoile şi dorinţele, lucru care provoacă un dezechilibru în viaţa ta amoroasă. Ar trebui să-ţi păstrezi răbdarea şi să nu iei decizii pripite.

Dacă eşti singură, tinzi să te îndrăgosteşti în fiecare zi! Bucură-te de sentimente, dar nu merge prea departe cu flirturile. Ai putea regreta idilele începute în această iarnă.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Lunile de iarnă îţi aduc în plan amoros multe evenimente palpitante, indiferent că eşti singură sau că ai un iubit.

Dacă eşti singură, vei primi invitaţii interesante şi neaşteptate, mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă, aşa că vei fi într-o continuă bună dispoziţie. În viaţa de cuplu iubitul te răsfaţă cu multe surprize, aşa că ar fi cazul să renunţi la umorul negru din ultimele luni şi să-i răsplăteşti iubitului gesturile aşa cum merită.

Bucură-te de uniunea voastră şi sunt mari şanse ca noul an să vă prindă cu planuri de căsătorie.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Iarna aceasta te vei simţi mai apropiată de iubitul tău şi vei renunţa la suspiciuni şi gelozie. Simţi că relaţia ta cu iubitul renaşte din propria cenuşă şi te bucuri de noul început.

Te aşteaptă multe clipe fericite în sânul familiei la pragul dintre ani. În sfârşit, laşi neînţelegerile deoparte şi înveţi să acorzi atenţie lucrurilor importante. Această atitudine îţi va aduce armonia mult visată.

Dacă eşti singură, nu-ţi pierde optimismul. La final de an vei avea pe cine să săruţi sub vâsc.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Iarna aceasta înseamnă pentru tine o maturizare subită. Dacă ai o relaţie, îţi doreşti ca la sfârşit de an să trasaţi planuri concrete de viitor.

Te visezi mireasă sau mămică şi îl vei surprinde pe partenerul tău cu calităţile tale.

Astrele favorizează luarea unor decizii ce ţin de întemeierea unei familii.

Dacă nu ţi-ai găsit încă alesul, sunt mari şansele să dai peste el în această perioadă.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

În iarna aceasta te vei simţi iubită şi protejată atât de iubitul tău, cât şi de membrii familiei. Bucură-te de această perioadă şi lasă grijile legate de viitorul an, căci ele pot sta în calea fericirii tale.

Iubitul te va ajuta în această iarnă să înfloreşti în plan profesional, pentru că îţi insuflă curajul de care ai nevoie. Chiar dacă se vor ivi câteva mici neînţelegeri, veţi găsi căi de a comunica, fără să se nască tensiuni. Aşa că profită la maxim de iarna aceasta şi arată-i iubitului tău cât de mult contează în viaţa ta.

Dacă eşti singură, află că iarna poate fi mai romantică decât te aşteptai. Nu refuza nicio invitaţie în oraş.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Predicţiile pentru această iarnă sunt de bun augur, spun astrologii.

Te vei bucura de o iarnă palpitantă din toate punctele de vedere. Bărbaţii roiesc în jurul tău şi reprezintă tentaţii periculoase pentru viaţa ta amoroasă, dacă eşti implicată deja într-o relaţie de cuplu.

Tinzi să-ţi ignori iubitul în favoarea distracţiilor de moment, dar află că ele nu îţi ţin de cald decât pentru puţin timp.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

În această iarnă ceva te reţine să-ţi exprimi sentimentele, iar acest lucru poate dăuna relaţiei de cuplu. Îţi lipseşte atât încrederea de sine, cât şi încrederea în iubitul tău, care se simte tot mai departe de tine.

Îţi pierzi cumpătul foarte repede şi tinzi să-l critici, uneori în mod exagerat. Ar trebui să inspiri adânc aerul rece de afară şi să te răcoreşti.

Comunică deschis cu partenerul tău şi descoperă ce te nemulţumeşte cu adevărat. Dacă eşti singură, acesta este sezonul distracţiei cu fetele, aşa că profită la maxim de statutul de femeie singură!


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *