Gurin, următorul vânător?

Joi, 18 aprilie, Corneliu Gurin a fost ales în funcţia de procuror general al R. Moldova. În cadrul şedinţei Parlamentului în care acesta era votat, Iurie Muntean, deputat PCRM, l-a întrebat pe Gurin dacă este şi vânător. La rândul său, Gurin a declarat că nu este “nici măcar pescar”, precizând că nu are armă şi că nu a fost niciodată la vânătoare.

Valeriu Zubco, fostul procuror general, demis în urma unei partide de vânătoare, a auzit şi el răspunsul lui Gurin şi nu i-a plăcut deloc. Astfel, acesta, prin intermediul unei relaţii comune, un mare şef de nivel local, s-a întâlnit cu Gurin, căruia i-a promis să-l înveţe tainele vânatului. Zubco i-a spus că nici el, până a deveni procuror general, nu fusese vreodată la vânătoare, aşa că pentru Gurin nu e încă totul pierdut.

Astfel, recent, Valeriu Zubco i-a oferit prima lecţie de vânătoare lui Gurin. I-a spus, în primul rând, că un procuror general nu are cum să nu fie şi vânător. La următoarele lecţii, Zubco i-a promis că îl va învăţa cum să tragă drept în ţintă, iar la ultima lecţie, cum să-şi aleagă corect partenerii de vânătoare din rândul procurorilor, judecătorilor şi politicienilor, fără de care nicio vânătoare nu are sens.

Efimia GÂRLĂ


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *