Gânsacul la muzeu

276-colaj-filatMuzeul Guvernului R.Moldova există deja de aproape 20 de ani, dar era un loc extrem de plictisitor. Plin de diplome, declaraţii, fotografii şi alte piese ideologice, muzeul zăcea sub praful ignoranţei şi semiuitării. Recent, câteva piese care au ajuns în acest muzeu au atras faima mondială a instituţiei.

După ziua de naştere a premierului, Muzeul Guvernului a primit câteva piese unicat, printre care o sabie, un gânsac, şi un falus pe postament.

Ultima piesă a stârnit un val impresionant de persoane curioase să îl vadă, să îl analizeze şi să îl compare cu celelalte… piese de muzeu.

Conducerea Executivului a decis o restructurare imediată a Muzeului, sabia fiind situată deasupra Camerei Obscure (CO) nou-create. În CO vor fi instalate piesele ce ţin de ideologia sexualităţii Executivului. Falusul va fi situat chiar la intrare în CO, după care vizitatorii intră într-o cameră numită CO 2, destinată oxigenării potenţelor guvernamentale. CO 2 oferă vizitatorilor compania unor gâsculiţe tinere, născute în incubatorul Executivului chiar din gâsca primită în dar de către premier. Menţionăm că proiectul “Gâsculiţa la Guvern” s-a născut imediat după ce gâsca de dar s-a ouat de emoţie sub masa de sărbătoare.

Noile încăperi ale Muzeului guvernamental au atras după sine câteva proiecte-pilot: un incubator de creştere a gâsculiţelor pentru bărbaţii ţării şi un sex-show şi sex-shop – la ieşirea din muzeu.

Sex-shopul va avea şi pagină virtuală, cel mai probabil la extensia www.sex.show-shop.gov, de unde persoanele interesate vor putea downloada programe educative la temele “Falusul pe timp de criză”, “Gânsacul la zi de naştere”, “Guvernarea şi CO 2”.

Vor fi plasate şi ghiduri de utilizare a gâsculiţelor de dar, reţete de întreţinere a virilităţii. Se preconizează ca Veaceslav Iordan, aflat acum în şomaj temporar, să fie angajat în calitate de ghid.

Doritorii vor putea beneficia de o sesiune foto cu exponatele din muzeu. Reproducerea exponatelor din muzeu în mărimi naturale este interzisă, fiind permisă replicarea acestora doar la standarde minimalizate.

Gâsculiţa Falescu

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. butnaru

    se completeaza unul pe altul ,filat cu gasacul in brate,multi se simt tradati atunci cand vad cum se schimba lucrurile sub sau cu filat premier,de pilda la sangerei trimisul lui sia cuibarit muierea ,pardon, sotia la achizitii publice acolo sus la centru,da ma rog,sora sotiei sef la inspectoratul de stat sangerei,cum denu ,Vin ai nostri pleaca ai nostri noi ramanem tot ca prostii aia hoti astea hoti mama lor la TOTI…..

  2. Grivei

    bravo Gasculita!!! arata mai bine cu PAUNUL in brate, vorba ceia – un paun, doi pauni… n-a avut curajul sa-i faca cineva cadou… dar si “scul-ptura” ceia pe postament a “prins” bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *