Frigărui cu pedofili

Câteva ştiri despre Moldova au făcut înconjurul lumii pe parcursul acestei săptămâni. Pe de o parte, ziarele şi portalurile globului au preluat şi transmis din reporter în reporter şi din gură în gurăp ştirea despre faptul că preşedintele R.Moldova nu a promulgat legea cu privire la castrarea chimică a pedofililor, iar pe de alta – cohorta reportericească internaţională a anunţat globul pământesc că primarul de Chişinău Dorin Chirtoacă a interzis prăjeala de frigărui în cimitire.

Ziarele statelor cele mai îndepărtate au tipărit aceste două veşti îmbucurătoare. Astfel, “The Jakarta Post”, ediţie care apare în capitala Indoneziei, o insulă mai îndepărtată decât Filipine şi Australia, a dedicat ieri un spoaţiu bunicel acestei probleme moldoveneşti sub titlul “Un primar din Moldova interzice frigăruii în cimitire”. Iar www.cp24.com din Canada publică la breaking news o ştire cu titlul “Un primar din Moldova interzice distracţiile în cimitire”. Astfel, a afat mapamondul, că în Moldova, cea mai săracă ţară din Europa, se fac chefuri în cimitire şi bairamuri cu şaşlâc. Dat fiind că ţara e ştiută de săracă, să nu creadă bieţii străini că se prăjesc la proţap alte cadavre, decât cele de miel, porc, iepure şi viţel.

Vestea lugubră cu carnivorii din cimitire a mers la pachet cu ştirea despre nepromulgarea legii despre castrarea chimică a pedofililor. Acuma pedofilii străini au o singură problemă dacă vin în Moldova – să nu se scape să facă vreun frigărui în cimitor. Că restul – nu e interzis.

Milena Pediatru


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Mihai

    Capitala Indoneziei, Jakarta, se afla pe insula Java, care geografic este mai aproape de Moldova decat i-le Filipine si Australia 🙂
    A nu se exagera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *