Fotografia săptămânii

Democratului nr.1, Marian Lupu, îi place să se fotografieze. Cu băieţi şi fete mari. Recent, preşedintele interimar şi spicherul Marian Lupu a participat la o emisiune, la TV “Moldova 1”, şi fiindcă era mult tineret în studio, la final, a tras o sesiune foto de pomină cu băieţi şi fete. Din câte vedem din fotografii, toţi actorii sesiunii foto au rămas satisfăcuţi.

Hotnews.ro


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

 1. vera

  INTREBARE
  (cititorilor)

  Carui sfint i-i multumeste,
  Fiind asa de impacat,
  Ca’n curand femeii ca floarea:
  Doua dumnezeu i-a dat?

  Focsa are numai una,
  Dar aceea-i de 3 lei,
  Pe cind astea sunt ca Luna,
  Ca si floarea cea de tei!

  Nu-i aduce anu’n preajma
  Cat o saptamina’n luna,
  Facind, poze-n actiune,
  Lupu – democratul,frate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *