Ministrul Focşa face publicitate ascunsă

283-boris-focsa-cu-tigaraMinistrul Focşa a fost surprins în timp ce făcea business privat, fiind investit întrun fotoliu de stat. Ca să poată suplini bugetul personal, ministrul Culturii este nevoit să facă promo şi şedinţe foto pentru câteva produse concomitent.

De data aceasta, domnul Boris a făcut publicitate la ţigările cu busuioc, scrumierele albe, ceasurile paralelepipedice şi îngheţata cu beţişoare din vafe.

Firmele de îngheţată, ceasuri, scrumiere şi ţigări au acceptat să îşi promoveze produsele în cadrul unui proiect 4 în 1. Campania se numeşte “4 One” şi este considerată o idee de succes în actualele condiţii de criză, când onorariul este împărţit în patru.

Onorariile sunt plătite sub formă de ţigări, scrumieră, ceas butaforic şi desigur îngheţată adevărată cu globuri de diferite arome şi beţişoae crocante din vafe maro. Potrivit contractului, după filmări actorul are dreptul să fumeze ţigara publicitară până la capăt şi să mănânce două globuri de îngheţată la alegere.

Ministrela FUMU

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *