Filat vrea călare

Când a văzut ditamai maşinile agricole în faţa lui, Vlad Filat s-a pierdut niţel şi a declarat că vede în faţa ochilor nave cosmice.

Cu toate că este umblat prin Europa şi agricultorii presupuneau că el văzuse sute de combine agricole, premierul s-a dovedit a fi necunoscător în ale agriculturii. Curios din fire, Filat nu a lăsat să treacă ceva neatins şi a urcat la volanul unei combine. A stat la discuţii cu proprietarul maşinii şi s-a arătat suprins de ce poate face ministerul agriculturii, guvernul, adică chiar el. Plin de sine, Filat a uitat să pornească maşina şi să vadă dacă sunt în stare de ceva sau poate n-o fi avut permisul de conducere de categoria H. Desigur că el n-a dorit să-l copieze pe Chirtoacă, ca să primească o amendă pentru conducere fără permis, şi s-a abţinut doar să urce în cabină. A recunoscut că prima dată urcă călare pe Ferguson şi chiar îşi dorea acest lucru. Experţii în tehnică de călărit agricolă au apreciat evenimentul ca fiind unul pozitiv, însă s-au arătat îngrijoraţi de tendinţa tot mai masivă a politcienilor de a călări diverse utilaje, troleibuze, scene, ministere, domenii, angajaţi şi electorat. Călăritul este periculos, ne avertizează ei, îndemnându-ne să anunţăm despre orice manifestare de călăreală a oamenilor politici. Până atunci, experţii promit să inventeze un leac pentru această modă în politica autohtonă.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *