E momentul. Pentru un nou partid?

Analistul politic Anatol Ţăranu consideră că ar fi sosit momentul potrivit pentru lansarea pe scena politică a unei noi formaţiuni.

Potrivit lui Ţăranu, se simte deja o oboseală din partea electoratului, care s-ar orienta uşor către o altă forţă.

«Acum s-au creat condiții extrem de bune ca să fie creată o nouă forţă, care la următoarele alegeri parlamentare sau anticipate să fie bine cotată. Acest lucru se întâmplă deoarece s-a acumulat o oboseală, o extenuare din cauza problemelor cu care se confruntă actuala clasă politică, de care oamenii s-au cam săturat. O extenuare care atinge cote de paroxism», a spus Ţăranu, citat de publika.md.

«Lumea vede ceea ce se întâmplă în AIE, oamenii nu văd rezultate în nivelul de trai, în evoluția economică. Nu văd rezultate – nu poate fi ales şeful statului. Decepția ar putea fi mai mare decât  crede guvernarea”, consideră analistul politic Arcadie Barbăroşie.

Potrivit unor surse apropiate Circ în Tramvai, analiştii ar avea în vedere noua formaţiune politică lansată de ex-liberal-democratul Mihai Godea.

De fapt, Godea nu neagă aceste supoziţii.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Alexandru

    Da , este bine ca sa se lanseze o noua putere , putere a poporului simplu, oropsit si calarit de tot felul de rosii , verzi, albastri si fara culori, dar pentru asta avem nevoie ca de aer de o persoana puternica, cinstita pina in maduva oaselor, ca sa avem incredere ca nu neva vinde pentru bani, bogatii si privelegii. Unde gasim o asa persoana gata de lupta inversunata pe care trebuie sa o ducem concomitent cu dusmanii deschisim, cu acei bagati sub piele si chiar cu salbaticia si nelighizmul, care zace in noi insine?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *