E.Coli la putere

O comisie guvernamentală specială a fost creată pentru a asigura sănătatea intestinală a deputaţilor, miniştrilor, judecătorilor şi a altor funcţionari de înalt rang oficial.

Comisia a fost constituită după ce au devenit cunoscute numeroase semnale de epidemie E.Coli, care afectează intestinele mai multor europeni în ultimele săptămâni. Astfel, pentru a asigura o bună funcţionare a structurilor puterii, s-a decis să fie emis un regulament în scris, care va fi vizat de Ministerul Sănătăţii şi care va fi afişat în formă scrisă la intrarea în clădirile Guvernului, Parlamentului, ale judecătoriilor şi procuraturilor sau internelor. De asemenea, în aceste batimenturi vor fi difuzate mesaje sonore pe parcursul următoarelor zile, care vor avea un asemenea conţinut:

— Ai diaree verbală? Adresează-te la Lecisanupr (Lecebnoie Sanitarnoie Upravlenie). Testele şi tratamentul sunt oferite pe gratis. Pentru cei cu logoree acută – se oferă bilete de tratament în pădurile din Iakutia sau Australia.

— Ai curmături sau colici în burtă? Nu poţi sta locului pentru că te furnică intestinele? Fă-ţi un test de E.Coli gratuit, pentru a proteja starea ta, a colegilor de birou şi a familiei tale.

— Ai pus mâna pe castraveţi? Vino să îţi speli mâinile, castraveţii, mintea şi creierul la spălătoria politică. Detergentul anti.E.Coli este oferit pe gratis.

De asemenea, toate instituţiile de stat vor fi dotate cu spălătorii speciale de castraveţi şi de oficiali, care nu vor fi conectate la Staţia municipală de epurare, ci la complexul de epurare al KGB, care oferă o curăţare garantată de la Moscova.

Colin Cucumber


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *