Dumitru Diacov: “Focşa mi-a jurat că nu era băut”

“Domnul Focşa este un om foarte naiv şi de aceea este singurul ministru care putea ajunge în situaţia care s-a întâmplat”. Aşa a comentat preşedintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, incidentul de vineri seara în care a fost implicat ministrul Culturii, Boris Focşa.

Diacov susţine că a discutat cu Focşa despre acest caz şi ultimul s-a jurat că nu a băut şi că la volan era soţia sa.

“Mi-a spus că erau pe drum când i-a telefonat consilierul şi i-a spus că a fost reţinut pe nedrept de poliţişti, şi el, mai mult din sentimentul dreptăţii, s-a dus să clarifice situaţia. Dacă era băut, nu cred că se mai ducea. Ar fi mers mai departe”, a declarat Diacov pentru UNION.

Politicianului i se pare straniu faptul că poliţia a venit cu televiziunea.

“Îmi pun întrebarea dacă nu cumva totul a fost regizat. Oricum, trebuie să clarificăm situaţia. Domnul Focşa este un ministru care nu are în spate pe cineva care să îi asigure imunitate faţă de poliţişti”, a mai menţionat democratul, întrebat dacă Partidul Democrat va lua măsuri împotriva ministrului pe care l-a propus pentru această funcţie.

Amintim că vineri seara ministrul Culturii, Boris Focşa,s-a pomenit în centrul unui scandal. El a fost abordat de poliţişti, pentru un control obişnuit, însă oamenii legii au descoperit că acesta era în stare de ebrietate. Focşa a negat că ar fi băut, dar a refuzat să treacă testul de alcoolemie.

Union.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

6 comentarii

 1. vlad

  Soferul ar fi putut fi punctul de pornire al acestui filmulet tv de foarte prost gust. S-a tras in FOCSA ,dar s-a lovit in P. D.

 2. adevarul

  uuuaaaaauuu,s-a lovit in p.d. adica in lupu,un comunist inveterat,care a nenorocit tara 8 ani cot la cot cu voronin,sustinandu-l in toate marsaviile,cum ar fi si cea de a expulza ambasadorul roman numai pt ca mergea pe strada.
  acum insa nu mai zice cum zicea.kuzmin chiar daca scuipa si pe morminte,aparute de mana criminala a bandelor rusesti,lupu tace chitic si semneaza acorduri de “prietenie” cu ocupantii.
  iti spune ceva marlania asta,mai vlade? nu cred,judecata putina la creier putin.

 3. Alex

  Toti jura azi,chiar daca plange puscaria dupa unii,ei oricum jura.Jura popa ca nu se va lasa prostit de ochiul dracului si peste noapte e putred de bogat,d-apoi niste betivani.
  A jura nu insemna sa sapi transee.
  De care dreptate vorbeste marele ministru al inculturii? Acesta e un sport national ca mana paroasa sa astupe r-tul r-tilor.Consilierul era beat la volan,care-i,unde-i dreptatea ministrului vajnic? Se crede marele mahar? Ce a cautat,a gasit.
  E regizat sa bei ca porcul si sa te urci la volan? Cata nesimtire de ‘alesi’,care apoi isi aleg potlogaria in loc de obraz.

 4. pepe

  Numai proştii pot să-l creadă pe Focşa. Cred că deşteptul de Diacov nu la crezut, la întrebat de unde Borica a adus spravca, de la Străşeni.

 5. victoria

  Nu cumva dle Diacov ai aşteptat pocăinţă de la antihristul Focşa? Zic antihrist, fiindcă hoţii şi beţivii nu sunt iubiţi de Cristos. Diacov cunoaşte de mult şi prea bine apucăturile cuscrului Focşa, dar îl apără, pentru că Focşa ia dat în gestiune fiicei lui Diacov patrimoniul statului. Totul se bazează pe interese meschine şi de grup. Mafie curată.

 6. valentin

  Pocăete tov. Diacov. La vîrsta ta nu-ţi face faţă să te ocupi de minciuni, ca şi în perioada, cînd ai servit PCUS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *