Dumitru Diacov a descoperit mai multe “globuri pământeşti”

“Opoziţia care spunea opt ani de zile că este mai bine, acum spune că este tot mai rău. Alianţa a votat, şi aşa cum s-a votat în ultimele două săptămâni, nu a lucrat Parlamentul acesta de pe toate globurile pământeşti. Am votat record Legea Bugetului. Parlamentul a realizat sarcinile care stăteau în faţa lor”, a menţionat Dumitru Diacov, în cadrul ultimei şedinţe a Parlamentului din anul 2011.

“Noi vrem ca preşedintele să fie ales, ca noi anul viitor să putem raporta poporului nostru chinuit că noi toţi am fost responsabili şi am făcut ceva pentru ţară. Atunci ne vom bucura că avem libertate şi responsabilitate în faţa ţării”, a mai spus preşedintele de onoare al PD.

Special pentru Dumitru Diacov, Circ în Tramvai precizează că globul pământesc reprezintă „lumea în totalitatea ei, nemărginită în timp şi spaţiu, infinit de variată în ce priveşte formele pe care le ia materia în procesul dezvoltării ei, altfel spus, globul pământesc cuprinde lumea imediată în care trăieşte cineva sau ceva: domeniu material, intelectual sau moral. Până acum, nimeni nu s-a încumetat să afirme că ar exista mai multe globuri pământeşti. O fi descoperit Dumtiru Diacov vreunul în timp ce medita pe la şedinţele Parlamentului din acest an? Sau el s-a referit la globurile pământeşti în miniatură, pe care le au, probabil, toţi deputaţii pe birourile lor.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

5 comentarii

  1. Alex Tabacaru

    Diacov are dreptate: pe un glob se afla comunistii, pe alt glob se afla Filat cu liberal-democratii lui ar pe restul globurilor noi cei care dorim alegerea cat de acurand a presedintelui. Imi pare destul de interesant de ce alti demintari n-au inteles ca este o mustrare la adresa clasei politice limitate pe care o reprezinta ei.

  2. vlad

    MOTPAN = DIACOV ! SA mai incercati sa-mi spuneti ca R. M. n-are noroc de conducatori!SUGHIT BUN SI LA DOAMNA OSTAPCIUC …

  3. Ilarion

    Ar trebui ca pe un glob pamintesc sa-i asezam pe clasa noastra politica si pe alt glob restul populatiei.Nu cred ca ne va fi dor de ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *