Dorin Chirtoacă, motivul divorţului Andreei Marin

Săptămâna trecută, presa românească era bulversată de un singur subiect. Andreea Marin, Zâna Surprizelor, divorţează de Ştefan Bănică Junior, după şapte ani de căsnicie.

Şi uite că, ceea ce trebuia să se întâmple, s-a întâmplat. Drumul către inima şi “sufletul” Andreei Marin este, în sfârşit, liber. Şi cine credeţi că se bucură cel mai mult de “necazul” prietenei? Cunoaşteţi doar despre prietenia dintre Andreea Marin şi Dorin Chirtoacă, primarul de Chişinău, nu? Anume acesta se bucură cel mai mult de acest divorţ, pentru că, acum, mai are încă o şansă la inima frumoasei brunete. A câta oare?

Ştiţi de ce Dorin Chirtoacă nu s-a căsătorit până acum? Simplu. Pentru că aştepta ca Andreea Marin să divorţeze de Ştefan Bănică. Să ştiţi că Dorin Chirtoacă nu a stat cu mâinile în sân, aşteptând ca despărţirea cuplului Marin/Bănică să cadă din cer. Nu, doamne fereşte. În tot acest timp, primarul nostru drag a pus la cale mai multe planuri-uraganuri, pentru a putea pune… “mâna” pe frumoasa vedetă de televiziune de peste Prut. Şi a băgat la greu strâmbe în cuplul Marin/Bănică. Iar finalul a fost cel scontat. Diva a divorţat.

Credeţi voi oare că acele declaraţii ale lui Chirtoacă la adresa Andreei Marin, când aceasta venea, cu diverse ocazii, la Chişinău, sunt întâmplătoare? Acea declaraţie a lui Chirtoacă, precum că, de fiecare dată când o vede pe Andreea Marin, nu-şi poate lua ochii de la sânii ei, credeţi că nu şi-a făcut efectul? Cum să nu. Să vedeţi ce scandal monstru i-a făcut Bănică Andreei la revenirea ei în Bucureşti. Nu degeaba, de atunci, ea nu a mai călcat prin Chişinău. Doar Dorin a fost în Bucureşti, cu diverse ocazii. Una dintre ele, nunta Elenei Băsescu, acolo unde primarul nostru burlac a cântat şi s-a distrat ca niciodată. Oare ce i-o fi provocat acea stare? Dacă ne gândim bine, nu pare greu de ghicit. Că doar se ştie, în acea perioadă, Ştefan Bănică era plecat în turneu…

Rămâne de văzut ce se va întâmpla mai departe. Ce-i va putea oferi Dorin Chirtoacă Zânei Surprizelor. Vecinii lui Chirtoacă susţin că edilul deja are câteva planuri. Acesta şi-a cumpărat chitară, iar seara, după lucru, îl imită de Bănică. Pentru a-i fi pe plac Andreei, se pare că Dorin este gata să renuţe la ochelari în favoarea lentilelor, să se tundă şi să-şi dea şi părul cu gel. Oare va merge?

P.S. Acest articol este un pamflet şi trebuie privit ca atare.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

13 comentarii

 1. Huius

  oi bana, Doreașca a divorțat de Primărie?!?!?! Incredibil! Primăria a rămas văduvă, spre fericirea komuiștilor :()))

 2. Niku Lae

  Potrvit astropsihologie, Dorin si Andreea ar putea convetui intr-un cuplu familial. El si-ar dori o asemnea sotie. Frumoasa vestita desteapta. Desi si Stefan nu era de parasit. Dar el sa fi fost mai astamparat, mai diplomat ca DC, ar fi rezistat cuplul

 3. vera

  Un pamflet de “sto” procente
  Dac-am sta, sa ne gandim,
  Dar ce avem noi cu-a lor fapte;
  Cand liberi toti dorim sa fim..?

 4. cozzzz

  o aiureala… Dupa cum A.Marin a declarat ca se va judeca cu jurnalistii, zic sa va asteptati la o petitie … 😉

 5. Frumoasa Zaraza

  Primarul Dorin Chirtoaca, ca si mosulica Mihai Ghimpu au tradat alegatorii PL care isi doresc Re-Unirea noastra cu Patria-mama România.
  Dorin este un mare egoist, el isi doreste re-unire de toate felurile doar pentru sine !

 6. Sandu

  @Nicu-Lae, Stefan a fost si mai este, inca, un fustangiu, un neastamparat, un orgolios incorigibii, un carierist -in sensul bun al cuvantului -, si este xxxx…

 7. Deportatul

  ZDG – regretabil că nu cunoaşteţi măsura, cînd şi cu cine se poate de glumit. Dna A.Marin acum trece prin un moment greu. În afară de aceasta este o Doamnă.Cum era să se simţească vre-o Doamnă din ZDG de era să fi fost în situaţia Dnei A. Marin?

 8. Deportatul

  Frumoasa Zaraza
  1. De a cui eşti de ataci pe PL, Ghimpu, Chirtoacă? Făcînd front comun cu aceştea urgentezi ReUnirea!? Eşti împreună cu propaganda Rusiei, PCRM, Dodon, Formuzal, Şelin, (nu numesc partdul, familia conducerii partidului care alături de aceşte este – regretabi )?. Nu-i exclus că împreună cu Dodon luptai împotriva alegerilor lui D. Chirtoacă să fie ales Primar, deci doreai să fie ales Primar Dodon.
  2. Pentru înfăptuirea ReUnirii trebuie în primul rînd ca majoritatea cetăţenilor trebuie să dorească ReUnirea
  3. Nu te iscăli pentru toţi care doresc ReUnirea, prin politica proeuropeană şi se va mări numărul proromânilor, deci şi se va urgenta ReUnirea

 9. Mara

  Zdg este ziarul pe care îl citesc in primul rând, activez siteul de 4-5 ori pe zi, in căutarea articolelor noi.
  Am scris multe comentarii la diferite articole. La capitolul acesta mi- am expus părerea, ca e bun, doar ca ar trebui sa fie mai citeț, cu o alta caligrafie a literelor.
  Acum imi permit sa spun ca acest pamflet e turnator de apa tulbure la moara celor spurcaței si inamici ai personalităților noastre. Apoi si viața personală a oricărui trebuie sa fie respectata! Mai e una pt mine,- zdg nu e un ziar de doi bani.
  Fiti mai atenti.
  Succese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *