Dorin Chirtoacă divorţează. Vezi cu cine se logodeşte fosta lui iubită

Luni, 31 august, primarul Dorin Chirtoacă a divorţat oficial de Primăria Chişinău şi a anunţat că se căsătoreşte cu o jurnalistă.

Noua căsătorie a fost foarte rapidă şi aproape forţată. Edilul a declarat de pe scena unui concert plătit din bani publici că el singur nu ştia că se va căsători până în seară. De dimineaţă nimic nu prevestea vreo căsnicie.

Deşi toată luna august se detaşase evident de soţia sa Primăria, petrecând tot mai mult timp cu noua iubită, Dorin a revenit, declarându-i Primăriei şi tuturor celor interesaţi că n-a preacurvit, că n-are iubită, că a fost aşa, cu mulţi prieteni.

“De ziua mea intenţionat n-am apărut la serviciu, nu am dorit acest lucru. Eram în Moldova, dar nu am dorit să apar public. Apoi am avut deplasarea în Suedia, apoi am fost aici, doar că nu am apărut la evenimentele publice, la şedinţa Primăriei. Am ţinut legătura cu viceprimarul Grozavu, am lucrat cu dosarele din birou, am semnat acte, respectiv, după aceea mi-am luat câteva zile libere. Am fost la mare împreună cu mai mulţi prieteni”. Asta a fost prima declaraţie a edilului: cu mai mulţi prieteni.

Peste câteva ore a urmat o nouă declaraţie. Despre un excrement de vrabie. „Am primit, iată, şi o felicitare de Ziua Limbii Române, de la o păsărică! Noroc ca nu chiar în cap, dar dacă tot se zice că e cu noroc, dă Doamne atunci să facem alianţă în CMC şi să avem bani la buget!”. Deci, la ora păsăricii, edilul încă mai credea că e totul bine cu doamna Primărie şi că vor avea bani şi vor fi fericiţi.

Peste câteva ore, din scena PMAN, Dorin a mai făcut o declaraţie. A spus că se însoară, deşi zice că nici el nu ştia că se va însura în acea zi. Ce l-ar fi determinat oare pe edil să divorţeze atât de rapid şi să facă publică o relaţie pe care o ascundea cu doar câteva ore în urmă? Păsărica a declarat pentru Circ în Tramvai că a fost trimisă de însăşi Anişoara Loghin, pentru a-i da de înţeles faptul că Dorin ascunde relaţia cu ea sub expresia „mai mulţi prieteni”, e ca şi un excrement de vrabie pe relaţia lor.

În orele care au urmat între pecetea păsăruicii şi concertul pe bani publici din PMAN, Dorin Chirtoacă a meditat şi a drămăluit: să o lase pe Anişoara sau să se lase de prima soţie? E adevărat că Primăria e bogată, dar oricum relaţia lor nu va mai ţine mai mult de vreo 3 ani. Şi unde mai pui că a devenit urâtă, chiar dacă se tot primeneşte cu gherete din inox, cu mansarde şi balcoane vopsite strident în diferite culori, nu mai are niciun vino-ncoace. Pe când Anişoara e cu o duzină de ani mai tânără ca el, şi lucrează la un post TV care îl poate prezenta frumos, aşa cum au făcut alte 4 jurnaliste de acolo care s-au alăturat unor politicieni.

Peste câteva ore, Dorin Chirtoacă striga disperat de pe scenă: „Anişoara!!!”. Văzând că spre scenă s-au pornit buluc vreo 7 Anişoare din mulţimea care asista la concert, Chirtoacă s-a repezit repede să aleagă jurnalista cu care avea înţelegerea fixată. În clipele următoare cei doi se sărutau pătimaş chiar pe scenă, la câţiva paşi de fidela Primărie.

Doamna Primărie nu l-a iertat. Obosise şi ea de el, dar parcă nu şi-ar fi imaginat să fie abandonată în aşa hal, ar fi preferat să aleagă ea pe altcineva. L-a telefonat pe Mihail Fiodorovici, cel care se jura pe statuia lui Decebal că această căsnicie e durabilă şi că Dorin e devotat. Mihail Fiodorovici era şi el prins cu pasiuni tinereşti, şi a fost luat pe nepusă masă: Ce fel de divorţ? Ce fel de căsătorie cu una mai tânără? Au discutat împreună şi au decis să-i dea o lecţie lui Dorin. Au găsit un mire bun, chiar cel mai bun! La 31 august seara, după concert, Primăria şi-a pus o rochie cochetă, ca să iasă la vedere insulele La Izvor, cartierul Nobil, dar şi hotelul Cafeneaua Guguţă, şi l-a sunat cu o voce sexy pe Vlad Plahotniuc.

Marian Şura-Mura
! Acest text este un pamflet şi trebuie citit ca atare

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Simion

    Si Fiodorovici l-a intrebat printre suspine: – Ai plecat… Chiar ne lasi de tot, pagane? Sau si tu ca aia, goanga…? – Mai deschid o banca, capac de V(c)ulinici. – Cu ce, stapane? – Cu ranga, rahatule, cu ranga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *