Dodon şi Greceanîi au uitat de Abramciuc

Igor Dodon şi Zinaida Greceanîi au cam uitat de colega lor de suferinţă Veronica Abramciuc. Dacă primii doi mai tot timpul sunt împreună, cel de al treilea membru al Grupului Socialiştilor păstrează sau este păstrat la distanţă.

Fotograful TRIBUNA i-a surprins pe Igor Dodon şi Zinaida Greceanîi venind la şedinţa Parlamentului cu aceeaşi maşină şi discutând intens. Se pare că cei doi ex-comunişti au multe în comun şi se gândesc la viitorul lor politic practic în regim non-stop. Totuşi, dle Dodon, în grupul Dvs. deciziile se iau colectiv sau cineva decide, iar ceilalţi execută?

În culise se vorbeşte că în interiorul proaspăt completatului partid apar deja disensiuni. Acestea sunt legate de comportamentul cuplului separatist, despre care socialiştii de rând consideră că ori nu s-au integrat încă, ori se pregătesc deja să plece. Experţii consideră că integrarea celor doi în corpul socialist va deveni mai clară la 16 decembrie, în ziua votării.

Viorel SOCINIC


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *