Deputaţii despre homosexuali

Legea antidiscriminare constituie motiv de glume pentru deputaţi. Prezenţi la emisiunea „În ProFunzime”, deputaţii AIE, Dumitru Diacov, Mihai Godea şi Ion Hadârcă, nu s-au putut opri din râs atunci când discuţiile au atins subiectul homosexualilor.

“Dacă ne dorim apropierea de Europa, trebuie să fim cinstiţi şi în probleme mai delicate, mai complicate, fiindcă noi vrem să facem parte din această lume spre care tindem. Această lume pune condiţii. Vrem să fiţi ca noi. Bun, noi vrem să fim ca voi, dar trebuie să ne păstrăm…”. Doar că Dumitru Diacov nu a mai apucat să-şi continuie discursul, pentru că Mihai Godea a explodat de râs. „Ce, d-le Godea, nu vă place să fiţi ca ei?” „Nu, e ok”, a răspuns Godea în timp ce nu se putea opri din râs! Oare ce nu i-o fi plăcut liberal-democratului sau, mai bine zis, ce l-a făcut pe acesta să râdă în hohote? Ce asocieri i-o fi venit în memorie?

Veselia a trecut mai apoi de la Mihai Godea la Dumitru Diacov, care râdea în hohote în timp ce încerca să înşire haotic câteva cuvinte. Cel mai discret dintre toţi a fost liberalul Ion Hadârcă, care încerca din răspunteri să-şi stăpânească râsul! În timp ce Diacov vorbea, Godea dădea ton veseliei, fapt ce l-a făcut pe Diacov să exclame: “Daţi-i cuvântul d-lui Godea!”. În horă a intrat încet încet şi moderatoarea emisiunii, Lorena Bogza care, deşi încerca să redreseze situaţia, nu a reuşit să se abţină de la râs.

În timp ce se vorbea despre Legea antidiscriminare, Dumitru Diacov a încercat să le explice telespectatorilor că agenda Parlamentului este una supraîncărcată până pe 31 martie. Vâzând că nimeni dintre cei prezenţi în platou nu-l ascultă şi nici nu-l susţin în discuţie, democratul a ţinut să se justifice: “Serios”!

Pentru că nu şi-a putut linişti invitaţii, prezentatoarea emisiunii, Lorena Bogza, a fost nevoită să anunţe finalul programului ceva mai devreme de ora programată.

Cu ajutorul unui agent SIS, reporterii “Circ în TramVAI” au aflat ce s-a întâmplat după terminarea emisiunii. Cum după râs vine plâns, cei trei au început să se certe chiar în platou. Diacov l-a acuzat pe Godea de instigare la râs, iar Hadârcă le-a reproşat celor doi faptul că au râs singuri, fără el. În horă a intrat iarăşi moderatoarea, care le-a mulţumit celor trei pentru rating, dar le-a cerut ca data viitoare să se şi mai certe, ameninţându-i că nu-i mai cheamă la emisiune dacă vor muri de râs.

Aristin SCURTU


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *