De la Moldova1 la Antalia

280-tv2Ex-directoarea Televiziunii Moldova 1 a decis  zilele trecute să îşi schimbe culoarea pielii. Ea şi-a luat valiza şi a plecat la Antalia cu avionul de vineri, 4 iunie.

Noua culoare a pielii, aleasă de Adela Răilean, ar fi cea roşie, adică o revenire firească la nuanţa politică recentă.

Deşi la Crăciunul 2009, după ce a fost demisă, Adela Răilean s-a făcut puţin palidă, şi era gata, împreună cu Valentin Todercan, să încerce un trend verde, shreckizarea acestora nu a mai avut loc. Acum, însă, dat fiind faptul că vine o nouă campanie electorală şi răsare o nouă perspectivă politică, vine şi dorinţa mare a foştilor să devină viitori.

În acest context, fosta directoare a decis să revină la tenul roşu pe calea cea mai naturală. Şi cum înroşirea obrazului prin ruşinare etică nu se mai poate produce cu uşurinţă, s-a făcut apel la focul ceresc care încinge plaja turcească. Având noua culoare a tenului, Adela ar putea demonstra preşedintelui roşu că îi poate înroşi pe toţi cei de la Mesager, aşa cum era pe timpuri sau poate chiar mai tare. De menţionat că unii dintre foştii jurnalişti înroşiţi o aşteaptă, stând pitiţi deocamdată prin birouri lăturalnice, pe la evenimente mai puţin politice, dar cu microfoanele de-a gata. Conducătorii lor, însă, se înroşesc prin relaxare.

Astfel, în această vară, mai multe personaje politice sau afiliate politicii comuniste îşi vor petrece vacanţa dezgolindu-şi firea până la înroşire, astfel încât triumful vechiului să secere şi să ciocănească tot noul.

Acadela Izmir

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *