De ce are grijă de zoofili Fiodor Ghelici?

La 2 aprilie, liderii asociaţiei “Moldova Mea”, în cadrul unei conferinţe de presă, au prezentat rezultatele unei aşa-zise monitorizări a experienţelor sexuale ale diferitor grupuri minoritare şi au mediatizat Demersul asociaţiei adresat reprezentantului UE la Chişinău, Dirk Schuebel.

Iniţiativa asociaţiei “Moldova Mea” vine drept răspuns la recomandările făcute de emisarul european Guvernului de la Chişinău ca acesta să adopte Legea antidiscriminare.

“Am decis să facem o adresare către Dirk Schuebel, care-i un promotor activ al Legii nediscriminare în R. Moldova, având în vedere grija specială pe care o manifestă acesta faţă de situaţia vulnerabilă a minorităţilor sexuale de la noi”, a explicat Ghelici pentru presă.

“Stimate dle Schuebel, ţinând cont de îngrijorarea UE faţă de fenomenul discriminării minorităţilor sexuale, am efectuat o monitorizare a experienţelor reale de viaţă ale acestor categorii sociale minoritare. Am constatat că, în R. Moldova, cea mai vulnerabilă categorie de minorităţi sexuale sunt zoofilii. Din toate categoriile minorităţilor sexuale monitorizate anume zoofilii suportă un tratament discriminatoriu înfiorător. În condiţiile unei lipse teribile de parteneri sexuali permanenţi, zoofilii moldoveni ajung într-o stare accentuată de epuizare nervoasă şi depresie care degenerează în beţie, impotenţă şi afecţiuni ale prostatei”, se arată în adresare.

“Executivul nu-i în stare să ofere suport financiar necesar pentru a procura pentru zoofili partenere sexuale de rasă. Am stabilit că cel mai popular şi mai inofensiv partener pentru zoofilii moldoveni este capra. În procesul actului sexual, capra obişnuită este cel mai de nădejde şi mai neprimejdios partener, în special dacă i se dă o porţie de fulgi de ovăz. Cu regret, sărăcia extremă, lipsa unor locuri de muncă şi gradul avansat de corupţie fac imposibilă realizarea viselor minorităţii zoofile de la noi”, a citat Ghelici din mesajul său pro-zoofilic.

“Vă rugăm să examinaţi într-o şedinţă extraordinară posibilitatea de a acorda capre europene de casă cu statut de asistenţă umanitară pentru zoofilii moldoveni. Dle Schuebel, ţinem să vă informăm că actualmente Asociaţia noastră realizează o campanie de monitorizare a cazurilor de lezare a drepturilor pedofililor şi necrofililor, care, de asemenea, fac parte din categoria de minorităţi sexuale discriminate. În baza rezultatelor monitorizării, vă vom expedia un raport suplimentar cu propunerile de rigoare pentru examinare în Parlamentul European”, anunţă semnatarii Adresării,  Fiodor Ghelici şi Igor Căldare.

De ce, totuşi, are grijă de zoofili Fiodor Ghelici?


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *