Dacă Papuc ar mai fi fost şeful MAI

Fostul ministru de Interne, Gheorghe Papuc, a declarat pentru PRO TV că pe vremea când el era ministru, ar fi fost demis din funcţie, dacă nu ar fi reuşit să prindă criminalul de la Durleşti, la un interval atât de mare de timp de la comiterea crimelor. Acesta mai spune că dacă era şi acum ministru de Interne, criminalul de la Durleşti avea să fie deja reţinut.

Gheorghe Papuc consideră că nu se iau toate măsurile necesare pentru a pune punct tensiunilor de la noi din societate. Întrebat ce acţiuni ar întreprinde pentru descoperirea asasinului, în cazul în care ar fi fost şi acum ministru de Interne, acesta a refuzat să răspundă.

Gheorghe Papuc nu a spus nimic despre alte dosare, pe care ar fi trebuit să le investigheze profesionist, pe când era ministru, cum ar fi dosarul “Heroina”, dosare de trafic de fiinţe umane, cu implicarea poliţiştilor, dosare de contrabandă, cu implicarea unor înalţi demnitari, dosare de trafic de arme, etc.

Mirela SCÂRBĂ


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *