Comunistul Gurău îl vrea fără chiloţi pe liberalul Cernei

Într-o emisiune televizată de dezbateri, Oleg Cernei, membru al PL, i-a adus mai multe învinuiri lui Victor Gurău, consilier al PCRM. Acesta, la rândul său, nu s-a putut abţine şi, cu nervii ieşiţi din chelie, i-a spus în faţă o dorinţă pe care o purta ascunsă de mai mult timp.

Mai întâi de toate, l-a numit într-un mod vulgar, ca apoi să-i facă cu degetul ameninţător. Gurău a izbucnit în cele din urmă şi i-a spus lui Cernei că o să-l lase fără chiloţi. Exclamaţia comunistului l-a nedumerit pe liberalul Cernei şi l-a pus în gardă, deoarece s-a simţit ameninţat de două ori: o dată politic şi o dată corporal. Apare, firească, întrebarea: de ce i-ar trebui unui comunist lenjeria intimă a unui liberal, în toiul campaniei electorale? Un posibil răspuns ar fi folosirea acesteia la vrăjitorii şi descântece politice. Comunistul Gurău a sperat că, o dată vrăjiţi, liberalii nu vor mai deschide gura să aducă atâtea acuzaţii la adresa lor şi să dezvăluie atâtea afaceri din trecut. Până una alta, liberalii sunt sfătuiţi să-şi ţină bine lenjeria sau să o coase de pantaloni, ca să nu se pomenească fără chiloţi, aşa cum vor comuniştii.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. mos Ion

    Daca Victoras Gurau e comunist atunci eu is popa.Tipul acesta mai in an era ANAList politic pe linga Iurica Rosca si pina la sfirsitul vetii lui inca multe fundisoare va mai linge.

  2. DRAGOS

    GURAU ZIS IN SAT LA EL BESINA,A MINTIT CIND A SPUS CA TAT-SO O CONSTRUIT CASA DE 3 ORI DI NCAUZA INUNDATIILOR PRUTULUI-casa care se afla pe virful dealului.ACEST beria fara bondar sub nas e certat cu legea<locul lui e la pruncu de mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *