Comuniştii au descoperit tehnologii interzise la mitingul din PMAN

446-pman2255Detalii şocante despre mitingul din 3 noiembrie 2013 din PMAN. Partidele organizatoare au folosit tehnologii secrete pentru a crea iluzia optică că, în PMAN, ar fi mai mulţi participanţi decât în realitate, iar puţinii care au participat au fost forţaţi să zâmbească cu ajutorul unor gaze ilariante şi chiar al unor operaţii plastice, făcute în regim de urgenţă. Descoperirea acestor tehnologii a provocat un scandal enorm la Comisia Europeană, iar o echipă din cadrul conducerii FBI a descins la Chişinău pentru a studia efectele acestor procedee şi substanţe ilariante.

Mai mulţi jurnalişti de orientare comunistă au sesizat opinia publică că, în PMAN, s-au petrecut lucruri necurate. În timp ce s-a anunţat că în PMAN ar fi peste 100 000 de oameni, jurnaliştii orientaţi spre Voronin, dar şi spre Moscova au refuzat să creadă aşa ceva, mai ales că ei au fost martori oculari că imediat dupa inceperea mitingului cete de manifestanţi artificiali o luaseră, valuri, spre piaţa centrală sau spre circ, dar în PMAN se arăta tot atât de multă lume. Jurnaliştii finanţaţi de uniunea vamală au făcut o investigaţie şi au realizat o descoperire şocantă.

Potrivit lor, oamenii care zâmbeau în PMAN au fost de fapt zombaţi, intoxicaţi cu gaze şi chiar supuşi unor operaţii plastice.

Unii au observat că Vlad Filat avea în mânecă un as, care semăna cu o carte. Era cartea de coz a secretului din PMAN – “Omul care râde”, de Victor Hugo. Reporterii roşii au înregistrat în detalii şi convorbirile şi comportamentul celor 3 lideri politici de pe scenă. Filat apăsa pe furiş pe pedala cu gaz neuroleptic, iar Marian Lupu, de la înălţimea sa de 2 metri, îi şoptea: “Nu aşa mult, bl..ghi, că şi aşa rânjesc parcă-s drogaţi”. În primele rânduri de lângă scenă au fost plasaţi oameni de încredere care au fost supuşi unor traininguri speciale de imitare a zâmbetului. Cei care arătau prea scârghiţi de la natură, şi nu se puteau învăţa a râde nici cu ajutorul psihiatrului principal al republicii, dar erau de încredere, au fost supuşi cu câteva zile înainte de miting unor operaţii plastice, fiindu-le cusută în falduri pielea din colţurile buzelor astfel încât să pară că zâmbesc mereu.

446-pman22Ion Hadârcă a fost considerat o piesă importantă în provocarea zâmbetelor plebei, prin simplul motiv de a-şi repeta unul dintre discursurile din 1989. Amintirile frumoase întotdeauna trezesc zâmbete plăcute, mai ales când sunt amplificate de gaz ilariant.

Deci, problema zâmbetelor a fost rezolvată cu succes. Dar cum a fost soluţionată chestiunea numărului de participanţi? 100000 de oameni nu a avut nici Roşca, nici Voronin în PMAN. Darmite doi lideri politici sfădiţi-răssfădiţi şi oleacă împăcaţi, plus un lider cu semipartid. Ei bine, bloggerii de serviciu au descoperit secretul. Au fost folosite nişte unde din domeniul fizicii cuantice, care, activizate din geamurile Casei Guvernului, creau mereu iluzia că în PMAN sunt 100000 de oameni. Chiar dacă mulţi au plecat spre piaţa centrală, mulţimea nu se diminua şi gata.

Dezvăluirile şocante au năucit comisarii europeni. La Bruxelles, s-a anunţat şedinţă urgentă. Comisarii s-au îngrijorat în primul rând de drepturile oamenilor care au fost făcuţi să râdă contrar voinţei lor. La Chişinău va fi trimis în curând un laborator ultramodern care măsoară amplitudinea râsului omenesc. Oamenii care nu se vor putea opri de râs pe durata examenului de laborator vor primi despăgubiri în baza unei hotărâri CEDO.

În acelaşi timp, experţi din întreaga lume au dat buzna la Chişinău. Cu toţii vor să cunoască tehnologia acestui miting proeuropean de succes, iar americanii au anunţat chiar că vor să cumpere tehnologia. În acelaşi timp, şi Moscova este interesată de a “dobândi” secretul. Putin a urmărit personal mitingul din 3 noiembrie pe un canal TV secret. Când a văzut câtă lume s-a adunat, a crezut că s-a îmbătat şi vede dublu. Dar, după ce a înţeles că la mijloc e un şiretlic, a decis să organizeze nişte embargouri “ilariante” până pune mâna pe tehnologia moldovenească.

Totuşi, comunitatea internaţională a decis să nu emită o decizie de condamnare a experimentului cu fizica cuantică de la Chişinău până la Summitul de la Vilnius. Vom reveni.

Marian Şura-Mura

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

  1. petru

    Aaaaaaaaaaaaaa….uuuuieeeeesti. Se pare ca comuniştii au luato razna. Tre sa fii mare ipocrit pentru a te gîndi la asa ceva. Bravo comuniştilor degradati pe zi ce trece tot mai mult.Succes…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *