Chiloţeii în Parlament

Câte un plic cu chiloţi îi aştepta pe deputaţi, joi, la intrarea în Palatul Republicii. După ce i-au întins în faţa jurnaliştilor şi s-au uitat dacă se potriveşte mărimea, parlamentarii au declarat că nu fumează, ba că folosesc ţigări electronice, alţii nici nu au luat plicul.

Iniţiatorii ideii i-au atenţionat pe deputaţi că fumatul în locurile publice duce la impotenţă, fizică şi politică. Politicienii s-au cam speriat şi au băgat chiloţii înapoi în plic.

Marina Ilici a declarat că el nu fumează, la propriu, ci la figurat, cu o ţigară electronică. Deci, la el totul este în ordine. Ghimpu în general nu fumează, dar i-au prins bine chiloţii. Mihai Godea a exclamat “aoleu, vai de organismul meu”, căci este un fumător înrăit. Vladimir Nicolaevici a aruncat plicul cu chiloţi în mâinile agnetului de pază, gândindu-se la sănătatea lui. “Eu nu fumez şi nu am nevoie de chiloţi”, a spus Voronin asaltat de jurnalişti. Însă colegii de partid au fost cam speriaţi de chiloţi, căci nici nu au dorit să se uite înăuntru, să privească în faţă mesajul de pe dosul lenjeriei: ne-am săturat.

Ceilalţi politicieni s-au cam speriat când au văzut elasticul de la chiloţi ieşind din plic, arătându-se jenaţi de prezenţa acestor chestii la parlament. Dacă vor îmbrăca sau nu boxerii, rămâne la gustul fiecăruia, dar de fumat în locuri publice – este interzis, chiar şi pentru ei. Aşa că ori se lasă de viciu, pentru a nu mai fi taxaţi în mod public, sau îşi bagă ţigările în chiloţii antifumat!

Angelina TABACIOC

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *