Ce n-a găsit Medvedev în felicitări?

292-putinDmitri Anatolievici Medvedev a împlinit ieri 45 de ani şi poştaşul personal şi-a rupt cauciucurile la BTR cărând scrisori de prin toate colţurile lumii la Kremlin.

Scrisorile miroseau a ciudă, a praf de puşcă, a sânge de cecen, a venin de şarpe afganez, a otravă capitalistă, deşi toate erau scrise cu litere de miere, zefir, marmeladă şi lapte de pasăre cu pudră de aur. Mesajele de felicitare erau scurte şi urătoare (nu urâtoare) de viaţă lungă. Mai puţine mesaje se refereau la “viaţă lungă la guvernare”. Iată o mostră:

“Sunt ferm convins că relaţiile dintre Republica Moldova şi Federaţia Rusă se vor dezvolta în spiritul respectului reciproc şi în baza unui dialog constructiv, contribuind la întărirea în continuare a colaborării şi parteneriatului moldo-rus, în beneficiul ţărilor şi popoarelor noastre. Vă doresc din tot sufletul, Stimate Dmitri Anatolievici, multă sănătate, viaţă îndelungată, fericire şi succese, iar rudelor şi apropiaţilor Dumneavoastră – pace si bunăstare”.

Semnat, Mihai Ghimpu, preşedinte interimar al R.Moldova, emiţător al decretului şi instalator al granitului condamnării ocupaţiei sovietice asupra Moldovei.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *