Ce-i dezbrăcat, şi Alianţei îi place!

Cu umbrela în cap, dar cu picioarele şi umerii goi, aşa au fost întâlniţi liderii Alianţei la Sărbătoarea Vinului. Fetele au ştiut că nu vor greşi cu această strategie de goliciune. Au dansat în faţa oaspeţilor, şi-au fluturat bluzele ude sub privirile lor, uitând de ploaie. Urecheanu le măsura cu privirea, de sus în jos şi de jos în sus. Ghimpu dădea din picior, iar Lupu le admira din spate… Iu-iu-iu!

Ce mai veselie, ce mai ghiduşie! Să fii politician, să stai îmbrăcat, bine, mersi, sub umbrelă, să bei vin şi să te uiţi la fete dezbrăcate! Eu, dragi politicieni, de dragul sărbătorii şi de dragul fiicelor neamului, care şi-au jertfit sănătatea pentru dispoziţia voastră, în locul vostru, mă descheiam, cel puţin, la palton! Şi apoi mai ziceţi că vinul e bun, dar fetele – ba! Cică nu le-aţi gustat. Aperitive pentru vin: fete blonde şi brunete. Degustare plăcută! Sau, în ce mod ai fi dorit, dragă preşedinte interimar, să le guşti? Să le ştergi de ploaie sau să le miroşi trandafirii de la Moldova din păr?

Apoi, dacă aşa stă treaba, propun ca la Festivalul Vinului să mai introducem un obicei – dansuri “de-a dezbrăcatelea” şi “chiuituri politice”. Politicienii vor dansa din buric, cu picioarele goale şi trandafiri proaspeţi în păr, iar dansatoarele vor chiui în glas politic.

Iu-iu-iu!

Foaie verde, sunt timid,

Dar mi-i dragă de partid,

Că pe vânt şi pe ninsoare

Ei rânjesc la fete goale!


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *