Caricatura săptămânii

281-caricaturaLa finele săptămânii trecute, Centrul pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei (CCCEC) a anunţat că este frecvent sesizat despre încălcările şi abuzurile care au loc în cadrul sesiunii de BAC 2010.

Ulterior, în cadrul verificărilor, informaţiile recepţionate la telefonul de încredere s-au confirmat astfel, fiind stabilite mai multe nereguli şi abateri  de la prevederile Regulamentului de organizare şi desfăşurare a examenelor de BAC.

CCCEC mai anunţă că toate constatările se prelucrează în comun cu Ministerul Educaţiei, urmând să revină cu detalii, materiale video şi deciziile adoptate în acest sens.

Aşteptăm.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *