Candidatul comuniştilor la preşedinţie

“Candidaţi demni pentru preşedinţie şi o echipă bună pentru a forma guvernul». Aceasta este oferta declarată a PCRM, pentru eventualele următoare alegeri.

Vladimir Voronin a spus că nu vrea  să  candideze pentru un alt mandat de preşedinte, dar nu a admis ideea că nu mai poate. Nu mai poate din cauza legii, care nu îi permite un al treilea mandat, dar din alte puncte de vedere comunistul nr.1al R.Moldova poate la perfecţie să guverneze măcar toată viaţa: cu condiţia să fie reîntronat la Palatul Prezidenţial, cu coridor direct la vilele de la Condriţa şi Dubăsari.

Mai ales că Voronin consideră că de când guvernează AIE oamenii îl iubesc din ce în ce mai mult anume pe el. “Dacă lucrurile vor merge pe această cale, noi vom începe acţiuni în masă, de nesupunere, şi vom obţine dizolvarea Parlamentului cu orice preţ”, a susţinut ex-preşedintele ultracomunist.

Are dreptate. De când cu AIE, există un om care îl iubeşte până la leşin pe Vladimir Voronin şi deplânge perioada fericită pe când acesta se afla la conducere. Acest om, care leşină de drag de Voronin este fiul lui, Oleg. Viaţa lui a fost scăldată în lapte de pasăre timp de 8 ani de zile, iar acum — turnul fericirii sale financiare se clatină tot mai mult.

Voronin crede că poporul trebuie să îl susţină pe Oleg în durerea sa, că poporul, adus timp de 8 ani la sapă de lemn, aşa cum e,  să iasă cu sapa, cu secere, cu ciocane şi să protesteze, dar poate chiar şi să voteze — Oleg Voronin preşedinte! Nu doar la Fincombank!

P.S. La 3 august, Curtea Constituţională a declarat că Vladimir Voronin nu mai poate candida pentru un al treilea mandat prezidenţial la următoarele alegeri.Curtea nu s-a pronunţat despre şansele legale de a candida ale fiului acestuia, deoarece sunase ceasul lui Pulbere.

 Lilia SarenOchi

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

6 comentarii

 1. om simplu

  Va temeti de comunisti, de va tremura fundurile!!!! Nenorocitii si diochetii ce sunteti cu totii, impreuna cu oAIE!!!!

 2. presa-basarabia.com

  Om simplu, prostia doare in cazul tau nu degeaba ai si nicku de om simplu…

 3. Adriana

  …daca esti simplu,simplu si gindesti…mocirla comunista ..asa va place sa traiti..am 61 de ani si asi dori macar copiii mei sa simta alt mod de viata,muncita ,libera,meritata…liberaaaaa …fara … comunisti….holera ce sunteti…

 4. Ionică

  ”Cred” că ar fi cazul să-l alegem pe Olejka președinte, deoarece sărmanul a cheltuit o parte mare de bani în străinătate, acum deja un an Moldova a rămas fără cel mai ”muncitor” businessman și sireacul nu prea are bani. Acei din AIE, fără soveste, nu-i d-au voie să ”lucreze(fure)” și ce ”omul(simplu)” n-are dreptul la viață. Să-l alegem ”prișidinte” ca să mai poată f..ra, că n-are din ce trăi sărăcuțul. Ia uitați-Vă cu îi doare inima pe ”oamenii simpli”, cum puteți permite ca ei (”oamenii simpli”, care este cel mai nenorocit în Țara aceasta, cu așa minte) să suferre din caauza aceasta.

 5. leg/ion

  OM SIMPLU de ai sti tu cit e de complicata viata taranului tiai viri capul intre picoare si teai pupa in fund.Consecinsele comunizmului.

 6. mara

  ce vreti voi de la om simplu,cà simplu mai inseamnà si “neinsemnat”,sàrac (cu duhul),de aia abia de asteaptà,sàracul,sà-i mai dea comunistii vreun kil de orez si niste macaroane… pe urechi,cà om-ul simplu se bucurà si de-atàta,el stie cà n-a meritat mai mult.càt priveste oaia,sàrmanul om simplu,nici nu mai trebuie sà-si cumpere berbec…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *