Caliciţi la locul de muncă

277-spita1Conducerea Ministerului de Interne a primit recent o solicitare de la foştii şi actualii angajaţi ai sistemului, care solicită să le fie deschisă o secţie specială în cadrul spitalului MAI. Semnatarii scrisorii declară că ei s-au traumatizat la locul de muncă, fiind în misiune, în timp ce băteau oamenii.

“Noi, poliţiştii care ne-am accidentat la locul de muncă, în timp ce am bătut cetăţenii R.Moldova cu pumnii şi picioarele, rugăm să ne fie deschisă o secţie specială pentru tratament, de asemenea şi un cont special pentru întreţinere”.

Poliţiştii au prezentat şi o schemă a structurii, la care a fost alăturat un caiet de sarcini. Schema secţiei arată în felul următor: sala de tratament pentru cei care au lovit cu picioarele, sala de tratament pentru cei care au lovit cu pumnii, sala mixtă pumno-picioare, sala celor care s-au lovit cu limba de fluier, sala celor care au văzut dar au uitat, sala celor care au ordonat fără să gândească, sala poliţiştilor-comunişti, sala poliţiştilor cameleoni, sala poliţiştilor exhibiţionişti, sala cleptomanilor, sala maniacală, sala poliţiştilor bătăuşi de noapte.

Secţia urmează să fie dotată cu bar nocturn – cu filială la Faraon, bar matinal – cu alcool şi zamă de găină, studio de masaj ero(t)ic şi o sală de calmare nervoasă prin luare de mită şi bătaie în saci cu pietre.

Sindicatului angajaţilor MAI i-a fost remisă o copie a documentului.

Ghiţă DoCTOR


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *