Breaking News: Premierul Gaburici a PREZENTAT toate diplomele de studii pe care le deține. Vezi AICI cum a intrat la Universitate

Premierul Chiril Gaburici a prezentat redacției ZdG toate diplomele de studii pe care le deține. Astfel, acesta a demonstrat că deține, nu doar diplomă de bacalaureat valabilă, ci și diplomă de studii medii, pe care a obținut-o în anul 1994, în timp ce a studiat, în paralel, la Colegiul Republican de Microelectronică și Tehnică de Calcul și Colegiul Invizibil, la fel, din Capitală.

În anul 1995, acesta nu s-a prezentat la examenele de BAC pentru că acestea nu prezentau pentru el niciun interes, din moment ce deținea deja o diplomă de studii medii, obținută cu un an înainte. Totuși, pentru merite deosebite, la scurt timp, Ministerul Învățământului a decis să-i elibereze lui Gaburici și diplomă de bacalaureat.

Totuși, la facultate, Gaburici a fost înmatriculat în baza diplomei de studii medii, la Academia de Studii Economice din Moldova. Pentru că studiile de acolo nu au fost pe măsura așteptărilor, Chiril Gaburici decide, în 1997, să nu se mai prezinte la ore și pleacă să studieze în străinătate, la o universitate de top din Anglia. Pentru că, din cauza unor probleme financiare, instituția s-a închis, în 2000, Chiril Gaburici a revenit în R. Moldova, fiind înmatriculat la Universitatea Slavonă, care, deși nu era licențiată, reprezenta în acele timpuri o instituție cu perspective uriașe. Acest fapt s-a adeverit, din moment ce Gaburici, fiind încă student, a fost, în 2001, angajat în cadrul companiei Moldcell, unde a început să ocupe funcții de conducere în 2004, când încă nici nu a terminat studiile. Acest lucru a fost posibil datorită încrederii pe care conducerea Moldcell au avut-o pentru Univeristatea Slavonă, care, patronată de Voronin și comuniști, promitea atunci să devină cea mai importantă instituție de învățământ superior din Estul Europei.

Întrebat într-un final, de ZdG, de ce nu a prezentat până acum diplomele sale, Gaburici ne-a spus că a făcut acest lucru doar pentru a ține țara în suspans, dar și pentru a acumula dividende politice, pentru el și pentru coaliția de guvernare, care l-a propus pentru această funcție.

P.S. Cititorii ZdG sunt rugați să nu uite că astăzi este 1 aprilie, Ziua Păcălelilor


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

4 comentarii

  1. Zelu

    Sa intelegem ca stirea e o farsa de 1 aprilie din partea ZdG??? Vedeti ca acus toata mass-media din RM va lua-o drept veridica si va pacali toata tara ))))) Nu toti inteleg glumele

  2. Zelu

    Iata ce scrie presa rusa, de rasul cainilor, ne duce faima peste tot> Кирилл Габурич ворвался в молдавскую политику “темной лошадкой”. Но не потому, что его мало кто знал. А потому, что он мало, что знает. Все его “университеты” – это 9 классов сельской школы. Маловато, если речь идет о премьер-министре Молдавии.

  3. VladimirAfanasiev

    ,Avem trei cărări ,pe care am putea merge : 1. Organul,care i-a acordat vot de încredere ,limpezește apele ; 2.Pârâtul face o declarație publică și ia o decizie corespunzătoare situației ; 3. Ministerul Justiției și Curtea Constituțională aprobă în comun o Hotărâre irevocabilă : În ziua de azi LOCUL minciunii E ÎN CAPUL MESEI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *