Blonda de la primărie

Vialeta, Edik şi Igari vor să fie primari ai capitalei. Partidul mamă discută acum despre tustrei, ce au făcut de când sunt membri PCRM, cum s-au jertfit şi dacă pot fi “ţinuţi din strâns” ca şi până acum.

Mark a protestat vehement împotriva lui Igari Dadon, precum că acesta ar fi făcut mai multe declaraţii fără a se consulta cu centrala partidului. A acţionat din capul lui, ceea ce este inadmisibil pentru un membru al partidului comunist. “Aici toţi gândesc ca mine, sau mai bine zis eu gândesc în locul tuturor”, îşi motivă Tkaciuc respingerea lui Dadon.

Cu toate acestea, Vladimir Nicolaevici se scărpină cu degetul mare al mâinii stângi în vârful capului şi le spuse că o să se mai gândească. Mai ales că Dadon, după părerea şefului, arată mai bine, este fotoigienic.

Edik Muşuc are culoarea partidului în obraji, dar asta nu dă bine la cameră, mai ales când alegătorul va dori să-l privească în faţă. Membrii PCRM au ascultat atent caracteristicile fizice maxilo-faciale ale celor doi candidaţi la funcţia de primar, dar s-a hotărât ca decizia finală să se ia mâine.

Până atunci, Dadon şi Edik vor trebui să facă măşti băbeşti pentru luminozitatea tenului şi peeling-uri pentru curăţirea creierului. Până ce se va încheia bătălia acestor doi, a treia candidată iese la rampă. Vialeta Ivanov, blondă şi cuceritoare, suavă şi ademenitoare, naivă şi tulburătoare. După aceste adjective, nici Vladimir Nicolaevici nu a mai putut zice nimic. Îşi imagina doar fotoliul de piele naturală, în care superba primăriţă blondă îl aşteaptă cuminte şi ascultătoare.

Mark fu de acord. Nu că nu i-ar place blonda, dar dintre toţi ea a dovedit cel mai aprig devotament, mergând până în pânzele albe ale minciunilor comuniste. Ea a propovăduit toate ordinele venite de sus şi a dus Ecologia acolo unde-i locul, adică la râpă. Ecologista a reuşit să zdruncine din temelii bugetul fondului ecologic, dar a dus-o capul să acopere gaura, pe care nu a descoperit-o nimeni până azi. Nu degeaba, cei mai înverşunaţi fani ai ei au numit-o “ma (u)ma pădurilor”.

Totuşi, staţi oleacă, strigă Vladimir Nicolaevici, nu uitaţi un lucru important: Vialeta va avea un succes electoral nebun la bărbaţii alde mine! Deoarece ea este unica femeie din Parlament, prezentă în topul celor mai sexy… Bazându-se pe aceste afirmaţii, Vialeta poate fi considerată drept câştigătoare în primul tur al alegerilor interne pentru postul de candidat la primărie! Vialeta, te felicităm. Cu partidul, înainte!

Monica IRINEL


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *