Baba Vera despre Congresul civic al comuniştilor

Deputatul şi ideologul comuniştilor, Mark Tkaciuk, şi-a dezvăluit sâmbătă, 4 februarie, planurile sale privind schimbarea puterii în R. Moldova.

Într-un interviu, publicat de Grenada, Tkaciuk a declarat că acţiunile de protest ale comuniştilor au ca scop pregătirea protestatarilor pentru aşa-numitul Congres Civic, care va demite actuala guvernare.

“Dacă ţinem cont de faptul că Partidul Comuniştilor a utilizat doar două metode din zece pentru a mobiliza oamenii, suntem satisfăcuţi de numărul protestatarilor. Când se organizează mitinguri de sute de mii de oameni, protestatarii trebuie să fie pregătiţi. Noi doar am semnalat începutul acţiunilor de presiune asupra guvernării. Începând cu ziua de azi (sâmbătă, 4 februarie) noi vom trezi Chişinăul, noi vrem ca fiecare chişinăuian să simtă că anume el schimbă puterea în această ţară. Puterea nu mai poate face alte shimbări decât distrugerea propriei ţări. Toate aceste acţiuni vor finaliza prin convocarea celui de al doilea Congres Civic, care, prin metode paşnice, va demite această guvernare”, a declarat Tkaciuk.

Baba Vera, o utilizatoare a forumului hotnews.md, scrie: “Congres Civic…”? De când o “tusovkă” de-a komunecilor este congres civic?


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *