Al cui e degetul?

După ce organele de anchetă aşa şi nu au reuşesc să identifice autorii publicaţilor “ZdC” şi “Timpul de dimineaţă”, falsificate cu respectarea machetelor, rubricilor şi corpului de literă ale “Ziarului de Gardă” şi ale “Timpului de dimineaţă”, amatorii de diversiuni “editoriale” au fabricat un afiş electoral, cu un deget fals al primarului Chirtoacă.

Toate urnele de gunoaie din centrul Chişinăului au fost îmbrăcate, luni dimineaţa, cu astfel de afişe. Iarăşi, la fel cum s-a întâmplat acum două săptămâni, au fost sesizate organele de anchetă – Procuratura Generală, MAI-ul şi SIS-ul. Alertă maximă. De această dată, însă, anchetatorii au decis să meargă pe altă cale. Ei nu mai caută prin tipografii, pe la distribuitori sau pe la partide. Ei s-au axat pe configuraţia degetului mijlociu, care, potrivit specialiştilor, ar fi al altcuiva şi nu al lui Dorin Chirtoacă.

În primul rând, acest deget pare a fi al unui om lipsit de capacitate de concentrare şi reflexie. Psihologii afirmă că lui Chirtoacă nu poţi să-i reproşezi lipsa acestor capacităţi. Specialiştii analizează şi ceasul de pe mâna care arată degetul. O echipă întreagă de anchetatori au invadat secţiile care comercializează ceasuri, încercând să afle dacă nu cumva mâna cu pricina este “înnobilată” cu un ceas din colecţia donată de ex-preşedintele Voronin, unor funcţionari, judecători sau angajaţi CEC, din perspectiva susţinerii de către aceştia a succeselor electorale ale PCRM.

Dat fiind faptul că sarcina anchetatorilor este una extrem de dificilă, Circ în TramVai a decis să publice următorul anunţ, pentru a sprijini anchetatorii:

Se caută omul care şi-a oferit degetul mijlociu la mâna lui Chirtoacă. Cel care îşi va recunoaşte degetul va fi compensat de Circ în TramVai cu un cadou surpriză.

Echipa Circ în Tramvai


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

 1. vera

  Degetul, cu panglica – legat,
  L-a inventat: Omul-ratat,
  Cu “gargauni” in cap,
  Care, a nimerit,intre lume
  Ca oaia – ratacita, de turma,
  Cautind un loc, “sa pasca”,
  Pofta, sa-si implineasca,
  “Baligind”, fata sa – omeneasca,
  Imputind, Republica Moldoveneasca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *