“Aici s-a raslaghit Dorin Popovici”

Un grup de moldoveni, plecaţi la odihnă în Turcia, au descoperit în hotelul de 5 stele în care erau cazaţi, Delphin Botanic World of Paradise, raslabonul judecătorului din iad, Dorin Popovici. Aceştia au iniţiat semnarea unei petiţii prin care ar cere arderea scaunelor pe care a stat Judecătorul din iad.

“Am găsit pe internet  fotografia în care Dorin stă crăcănat pe un scaun masiv din piele. Am comparat acea poză cu scaunele din unul dintre restaurantele hotelului şi am constatat că este unul şi acelaşi loc, mai ales că şi draperiile, cu imprimeu floral, care se zăresc în fotografia judecătorului, sunt aceleaşi. Este o ofensă mai mult decât personală, plătim mii de dolari şi nu vrem să stăm pe scaunele pe care s-a “raslaghit” (relaxat, n.r.) Popovici”, scrie în anexa petiţiei liderul grupului de iniţiativă “Vacanţă fără raslabonul lui Popovici”, Andrei Moldoveanul.

Administraţia hotelului a spus că, deocamdată, nu a luat o decizie şi nu pot spune dacă vor da curs solicitării până nu au un raport de justificare financiară. “Vorbim despre 45 de scaune din lemn de stejar, capitonat cu piele. Preţul lor este de câteva mii de dolari. Plus că sunt asortate cu celălalt mobilier. Pentru că nu am putut identifica scaunul pe care a stat aşezată persoana respectivă, ar trebui să le distrugem pe toate”, ne-a răspuns printr-un email managerul hotelului.

Surse anonime din cadrul agenţiei de turism de la care Popovici cumpărase foile de odihnă ne-au comunicat că proprietarii hotelului turcesc l-au contactat deja pe Popovici pentru a afla dacă acesta nu a lăsat vreun semn pe fotoliul în care a pozat. Aceştia sunt dispuşi să ofere şi o recompensă în schimbul oricărui indiciu: gumă de mestecat de culoare roz, lipită sub fotoliu, inscripţii de genul “aici s-a raslaghit Dorin Popovici” sau “Dorin is the best”. Aceleaşi surse ne-au mai spus că turcii, cu titlu de experiment, au lansat o ofertă specială pentru moldoveni: “Doar la noi poţi să te raslagheşti ca judecătorul din Iad. Pentru a vă face fotografii asemeni celei a lui Dorin Popovici, vă punem la dispoziţie serviciile unui fotograf profesionist.”

Poza cu pricina, postată de Popovici pe odnoklassniki cu denumirea de “raslabon” şi mediatizată de presa de la Chişinău, se presupune că a fost făcută la scurt timp după violenţele din aprilie 2009.

Amina RASLABUHĂ


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

4 comentarii

 1. Grigore

  BRavo ZdG, un articol neordinar, haios, important ca-i si informativ, sensibilizeaza masele prin caracterul sau pentru mase,

  raslabon chiar ai bun denumire 😉

 2. mun

  Rău a lucrat Popovici, dacă nesimţiţii de bandiţi, ce-au jefuit si distrus cladirile parlamentului şi a Preşedenţiei mai imblă pe la odihnă în loc sa stea la răcoare şi să restituie pagubele, aduse poporului . Toti “eroii”-destrugatori – La RASPUNDERE !!!Fraieri, inca se mai jelue…

 3. shova

  nesimtitii de banditi sunt azi in fruntea tarii.sub povestea de jefuire,punand inainte niste elevi de cl.10,de fapt si-au distrus compromat-ul.peste noapte s-au transformat din comunisti,care au macelarit tara 8 ani cot la cot cu voronin,in democrati si s-au cocotat linistiti la treuca,dandu-se de mari salvatori si reformatori ai societatii si inversunati luptatori contra comunismului.
  totul apoi s-a aranjat cu fonduri europene de 30 milioane de euri pt restabilirea imobilelor,dar si ingrosarea buzunarului lui olejka cu juma din suma,doar firma lui a muncit din greu la cosmetizarea cladirilor,vandalizate de “banditi”.
  unica “paguba”,adusa poporului sunt cele 5 vieti sacrificate,care nu le poate intoarce nimeni.
  pt ce au fost omorati 5 tineri si cu ajutorul celor ca popovici? ca tu azi sa faci osanale lui popovici sobolanul? imi pare rau de cele 5 suflete nevinovate si ca n-au nimerit in locul lor 5 paduchi ca papovici raslaibonul si cei care-l sustin.
  cum se face de carul cu prosti se rastoarna mereu in malfavia?

 4. AVRAAM

  Intrebare pentru alde “mujicii” statului-Filat şi Plahotniuc.Măi boieri,voi vă daţi seama că aţi fost aleşi de popor?Intrebare-de ce judecatorii,procurorii,anchetatroii,poliţiştii,angajaţii CCCEC,granicerii,vameşii,curvele de miniştri şi deputaţi îşi permit ANTALIA,cu salariul lor şubred,da medicii,profesorii,pompierii,inginerii,jurnaliştii,fermierii,ţaranii şi gastarbaiterii doar Zatoca şi Sergheevca?de ce?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *