Adulter on-line în Parlament

Zilele trecute deputatul Valeriu Gumă a făcut un show televizat de toată frumuseţea. Aflându-se în Parlament, jurnalista Angela Gonţa îl întreba despre problemele ţării, pe care ar trebui să le soluţioneze deputatul PD-ist în legislativ, fiind remunerat pe bani publici.

Domnul Valeriu, însă, cred că nu e prea deprins să răspundă la întrebările legate de munca sa de deputat, şi a spus franc, în faţa camerelor de luat vederi, în spaţiu public, adică în Parlament, cu o voce şoptită ca de dormitor: “Angela, aşa mi-i dragă azi de tine!”

Jurnalista nu s-a lăsat copleşită de declaraţiile private de pasiune bărbătească într-o clădire de stat din partea unui deputat mai mare cu câteva zeci de ani decât ea. De aceea a reiterat întrebarea politico-parlamentară. Dar şi deputatul Gumă nu a putut ieşi din albia linguşelilor languroase şi nu s-a putut concentra deloc asupra întrebării, de aceea a continuat cu complimentele şi aluziile sexiste pe cât l-a ţinut obiceiul său de bărbat politic plătit din bani publici cu salariul de multe mii de lei pe lună.

“Circ în tramvai!” îl invită pe dl Gumă să mai facă aşa reprezentaţii de circ al virilităţii, căci arată frumos aşa deputaţi sinceri, care prezintă esenţa trecerii lor prin politica moldovenească. Avem totuşi, o mică sugestie, pentru cei care se dedau declaraţiilor sexoase prin clădirile de stat. Mai bine nu declaraţi prin reviste glamuroase, unde vă afişaţi cu soţiile şi copiii pe primele pagini, că vă iubiţi consoartele cu patimă şi că nu vedeţi nimic în jur. Sau spuneţi franc că acasă vă interesează soţia pentru că “Mă iubeşte, mă susţine şi mă încurajează” (citat dintr-o declaraţie a lui Valeriu Gumă), iar la birou, la Parlament şi oriunde – vă interesează orice femeie dacă vi se pare că puteţi beneficia de ea cumva – trupeşte, sufleteşte, politiceşte sau businessiceşte. Şi mai spuneţi că vă iubiţi curat doar pe fiicele proprii, dar pe orice alte persoane de sex feminin dacă sunt de vârsta fiicelor Dvs. – le vedeţi ca pe femei de agăţat şie chiar şi direct în Parlament.

Sexişor BĂTRÂNU

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. daniela

    Cine a scris acest articol, om fara 7 ani de acasa!!! Dar in general, chiar ne amuza acest articol )) mari timpenii mai scrie-ti!!!

  2. European

    Daniela, vad ca esti foarte critica cu ce scriu altii! E laudabil, dar vezi ce faci cu ortografia ta, ca este in suferinta: se spune scrieti (persoana II plural), nu scrie-ti (adica scrie tie :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *