3 milioane de euro VS o doză de stupefiante

3 milioane de euro. Cam atât i-ar fi plătit “cei care erau interesaţi ca Timofti să ajungă preşedinte” lui Igor Dodon ca să voteze şeful statului. Declaraţiile au fost făcute de Mark Tkaciuk, în studioul ÎN PROFUNZIME. Mai mult decât atât, deputatul comunist a sugerat ca liderul PSRM să fie supus unui test cu detectorul de minciuni, iar dacă acesta va ieşi negativ, Tkaciuk işi va cere scuze: “Dacă o să vină Dodon la emisiune la Dvs., întrebaţi-l dacă este adevărat că a primit 3 milioane de euro pentru votul de la 16 martie”.

Deputatul comunist a găsit şi o modalitate interesantă de a-l testa pe Dodon. “Dacă vă spune nu, întrebaţi-l dacă e gata să fie testat cu detectorul de minciuni. Dacă el va fi testat şi se demonstrează că am greşit, sunt gata să-mi cer scuze”, susţine deputatul. În aceeaşi ordine de idei, Tkaciuk subliniază că “Dodon este un trădător profesionist. Dacă ar exista o academie a trădării, el ar primi titlul de Honoris Causa”.

Igor Dodon a calificat acuzaţiile drept aberaţii, acuzându-l pe Mark Tkaciuk că “pare să fi fost iarăşi drogat”. Mai mult, pe blogul său, liderul PSRM susţine că nu este împotriva unui control cu poligraful: “Îl aştept pe acest individ să vină împreună cu Voronin şi cu poligraful subţioară la sediul Partidului Socialiştilor şi, în faţa camerelor de luat vederi, eu voi răspunde la întrebările lor, iar ei să răspundă la întrebările mele. Iar individul cel cu barbă şi spume la gură să treacă înainte de testare un control obligatoriu la narcolog”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. unu

    cine crede ca nici din una,nici din doua,dodon si-a facut datoria de cetatean pe gratis? dodon de aceea se invarte pe la treuca ca sa puna bete in roate si nu le scoate pana nu i se da ce i se cuvine unui buldog rapciugos si infect.
    cumparatul voturilor e o practica legala in politica de rht a moldovei.si voronin i-a propus lui 2 metri de comunism,lupu,10 milioane euro sa nu se bage la presedintie.numai ca lupu era convins de victorie si mai ales,ca presedinte,se va alege nu cu niste amarate de 10 milioane,dar cu averi nenumarate,asa ca ale lui voronin si plodul alejka.toate furate din patrimoniul poporului,care da din urechi cu cateva macaroane pe ele.
    Sigur,comunistului democrat lupu acum ii pare rau ca n-a pus laba pe 10 milioane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *