Se lansează turneul național cu spectacolul-document CORP DE COPIL

Centrul de Arte COLISEUM lansează turneul național cu spectacolul-document CORP DE COPIL despre abuzul sexual al minorilor în spațiul online și offline. Spectacolul a fost creat cu finanțarea Misiunii OSCE în Moldova și Ambasadei SUA în Moldova.

Turneul va avea loc în orașele:

Cahul – 21 septembrie, 14:00 Palatul de Cultură

Orhei – 25 septembrie, 14:00 Palatul de Cultură

Bălți – 26 septembrie, 14:00 Palatul de Cultură

Soroca – 27 septembrie, 14.30, Palatul de Cultură

Cimișlia – 28 septembrie, 14:00 Palatul de Cultură

Și-au adus contribuția la acest spectacol Inspectoratul General de Poliție, Centrului pentru Combaterea Traficului de Persoane, Centrul pentru combaterea crimelor informatice, Departamentul Instituțiilor Penitenciare, Procuratura Generală, Curtea de Apel Chișinău, La Strada, CNPAC, Liceul teoretic român – francez Gheorghe Asachi.

Turneul este organizat în colaborare cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și cu Autoritățile Publice Locale și este finanțat de Misiunea OSCE în Moldova.

La încheierea fiecărei reprezentații vor avea loc dezbateri cu participarea publicului în prezența specialiștilor în domeniu.

Regia – Luminița Țâcu;

Actori: Doriana Zubcu-Marginean, Doina Arvat, Valentin Zorilă, Ghenadie Gâlcă, Alexandru Pleșca;

Durata spectacolului – 1:25 Vârsta publicului 16 +

Intrare liberă în limita locurilor disponibile.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *