țigănaș

Poliția de Frontieră are un nou șef-adjunct interimar

Cel de-al doilea șef-adjunct al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră a Republicii Moldova (IGPF) pentru următoarele șase luni, a fost numit Gabriel Țigănaș. Acesta a fost prezentat echipei manageriale în cadrul unei ședințe operative din 6 decembrie de către Corneliu Groza, șeful Poliţiei de Frontieră.

Potrivit comunicatului de presă al IGPF, noul șef-adjunct are o experiență vastă în domeniile operative, securitate și anticorupție. Până la 29 noiembrie 2019, Gabriel Țigănaș a activat în calitate de șef-adjunct serviciu, șef al Direcţiei generale anticorupţie al Serviciului Protecţie Internă şi anticorupţie al Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

În marja prezentării sale, noul adjunct a mulțumit conducerii MAI și Poliției de Frontieră pentru încrederea acordată, menționând că va depune toate eforturile pentru a presta, împreună cu echipa IGPF, un management integrat al frontierei de stat calitativ.

Amintim că Corneliu Groza a fost numit la 4 decembrie 2019 în funcția de șef al IGPF, pe un termen de cinci ani. Candidatura acestuia a fost propusă de Pavel Voicu, ministrul Afacerilor Interne, și a fost aprobată de Cabinetul de Miniștri.

CITEȘTE ȘI: Gheorghe Balan și-a dat demisia din funcția de șef-interimar al IGP. Candidatul ales de ministrul MAI ca să-i ia locul


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *