Cărți cu până la 70 % Reducere la Librăria Bestseller

Pentru un început de toamnă mai deosebit, Librăria Bestseller anunță Reduceri de până la 70% la toate cărțile. Promoția va avea loc în perioada 12-22 septembrie 2017. Reducerile sunt disponibile online pe www.bestseller.md și în librăria Bestseller. Books, Tea & Coffee din str. Drumul Viilor, 36/1, Chișinău.

Cele mai populare cărți au în perioada promoției 30% Reducere: „Punctul” de Romina Chetraru, „De vorbă cu Emma” (reeditare) de Vitali Cipileaga și ediția aniversară a romanului „Tema pentru acasă” de Nicolae Dabija.

Pasionații de lectură sunt îndemnați să-și pregătească rafturile pentru cărți noi și interesante, fiindcă Reducerea de până la 70% se aplică la cărți din diverse categorii: literatură universală și română, cărți de artă și istorie, cărți pentru copii și adolescenți, enciclopedii, dicționare, business și investiții.

Bestseller este o companie a cărei misiune este perfecționarea accesului la cunoștințe prin activitatea de publicare și vânzare de cărți. Viziunea Bestseller este ca într-o bună zi în fiecare casă să existe o bibliotecă. Librăria „Bestseller – Books, Tea & Coffee” a fost lansată cu scopul de a îmbunătăți experiența de procurare a cărților, cititorii având posibilitatea să lectureze, savurând o cafea într-o ambianță plăcută.

„Cititul este pentru minte ceea ce înseamnă exercițiul fizic pentru trup.” — Richard Steele


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *