Carnavalul Copiilor 2018 – ce surprize ne așteaptă

Distracție în aer liber, activități pentru copiii de toate vârstele și un program artistic deosebit – sunt doar câteva dintre motivele care te-ar face să îți iei familia și să ieșiți la o plimbare la iarbă verde în perioada 1-3 iunie.

Carnavalul Copiilor 2018 se va desfășura cu mult fast la Complexul Etno-Cultural VATRA, iar ediția din acest an promite să fie foarte atractivă și cu o serie de activități care să vă binedispună:

  • Parada costumelor de poveste, unde cei mici vor fi îndemnați să se deghizeze în costumele personajelor din poveștile preferate și să participe la o paradă festivă, care va fi organizată în zilele de 1, 2 și 3 iunie, de la ora 15:00. Apropo, și părinții pot participa.
  • Jocuri cu baloane de apă și pistoale cu apă – pentru care va fi rezervat un loc special amenajat în cadrul Complexului VATRA. Copiii vor fi instruiți și supravegheați de către voluntarii noștri, pentru ca distracția să fie pe cinste!
  • Concursuri, jocuri și loterii – Copii vor fi premiați pentru sârguință și curaj.
  • Masterclass-uri culinare – micuții care au o pasiune pentru gătit, vor fi ajutați de câțiva bucătari-șefi să prepare bucatele preferate și să-și surprindă părinții cu noile cunoștințe în gastronomie.
  • Masterclass-uri de dans – la care cei mici vor învăța cum să se miște mai bine pe melodiile lor preferate și să-și descopere mai mult talentul pentru dans.
  • Ateliere de colorat – acest gen de activități nu numai stimulează creativitatea copiilor, dar le oferă și o doză bună de energie pozitivă.
  • Reprezentații artistice, cu participarea animatorilor – copiii adoră personajele de poveste, iar această parte a programului presupune jocuri și activități tematice cu animatori deghizați în personajele preferate ale copiilor. Cu siguranță că se vor bucura din plin de această experiență!

Carnavalul Copiilor – Sărbătorim copilăria împreună, pe 1-3 iunie la Complexul Etno-Cultural VATRA!

Până pe data de 29 mai biletele pot fi achiziționate online la preț redus. 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *