Cadoul din cutia de pantofi – oameni care ajută alți oameni

În preajma sărbătorilor de Crăciun, Donaris Viena Insurance Group  aduce zâmbete pe chipurile copiilor defavorizați din satele și orașele țării. În perioada 11-23 decembrie, compania se implică și se alătură Campaniei de CRĂCIUN „ShoeBox” – Cadoul din cutia de pantofi.

„Nu salvăm lumea cu o cutie de pantofi umplută cu dulciuri și alte lucruri, dar vom învăța, în timp, să ne gândim la ceea ce avem și nu doar la ceea ce ne mai dorim”.

Cum te poți implica?

E simplu! Ai nevoie doar de:

  • o cutie de pantofi (capacul nelipit de corpul cutiei);
  • să alegi vârsta și sexul copilului căruia vrei să-i faci un cadou;
  • timp și/sau bani pentru a cumpăra lucrurile pe care vrei să le dăruiești (Atenție! nu procurați alimente ușor perisabile);
  • empatie și un zâmbet.

Perioada Campaniei: 11 – 31 Decembrie 2017

Adresa de colectare: bd. Moscova 15/7, Chișinău, MD 2068, sediul CA ”Donaris Vienna Insurance Group S.A.

Program de colectare:  de luni  până vineri, între orele 9:00-16:00

Mai multe detalii le poți afla de pe pagina de facebook a Donaris Vienna Insurance Group și la nr. de tel. 079 912 011

Compania Donaris Vienna Insurance Group este responsabilă de transportarea cadourilor la destinatari. La sediul companiei ți se va oferi:

  • hârtia de împachetat;
  • tabelul în care să completezi numele și adresa de email, pentru a primi ulterior informația despre unde și la cine a ajuns cutia ta.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *