Bulevardul Ștefan cel Mare va fi închis astăzi pentru câteva ore. Cum va fi redirecționat transportul public

Astăzi, 17 decembrie, în legătură cu organizarea Maratonului de Crăciun 2017, va fi închisă circulaţia pe bulevardul Ștefan cel Mare, între Piața Marii Adunări Naționale și strada Ismail  între orele 11:50 – 13:00.

Traficul rutier va restricționat la intersecțiile bulevardului Ștefan cel Mare cu străzile Pușkin, Vlaicu Pârcălab, Eminescu, Vasile Alecsandri, Armenească, Bulgară și Tighina.

Circulația transportului public va fi reorganizată pe trasee noi, după cum urmează:

Troleibuze:

– Liniile nr. 1, nr. 4, nr. 5 şi nr. 22 – vor circula în ambele direcţii pe str. Bucureşti.
– Linia nr. 2 – pe str. Ismail, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseul stabillit.
– Linia nr. 30 – pe bd. Dacia, str. Bucureşti, str. Mitropolit G. Bănulescu Bodoni, str. A. Mateevici, str. A. Puşkin, str. Bucureşti şi în continuare pe traseul stabilit.

Autobuze:

– Liniile nr. 5, nr. 9, nr. 11, nr. 17, nr. 46 şi nr. 11 – în ambele direcţii pe str. Bucureşti.

La ora 13:00, circulația pe străzile centrale va fi reluată.

 

Foto: rtec.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *