Principală  —  Blog  —  Podcast ZdG   —   PODCAST/ Cine sunt „Tinerii de…

PODCAST Cine sunt „Tinerii de Gardă” și cum vor să facă vocile tinerelor și tinerilor mai auzite

Podcastul „Tinerii de Gardă” este un produs creat exclusiv de Colegiul Tinerilor Ziarului de Gardă. Cu ajutorul podcastului ne propunem să abordăm teme de actualitate văzute și explicate de tineri, să aducem mai aproape istorii ce explică cum gândesc și de ce au nevoie tinerii din diferite comunități ale Moldovei. Pe scurt, vrem să îi facem pe tineri(e) mai auziți(e).

În acest prim episod, vă propunem să ne descoperiți pe noi, cele patru voci ce vor răsuna pe frecvențele podcastului: Sabin Rufa, Laura Catărău, Petru Zloi și Ruxanda Tabuncic. Pe lângă prezentările noastre, veți auzi și cum vede Alina Radu (directoare și cofondatoare a Ziarului de Gardă) prezența fiecăruia dintre noi în Board, răspunsuri la câteva întrebări spontane cu care ne-am surprins colegii și colegele și ce planuri de viitor avem.

Ne puteți asculta și pe platformele audio:

Dacă doriți să ne scrieți o părere, scrisoare, sugestie de temă ce merită abordată și dacă doriți să ne auzim împreună la un episod „Tinerii de Gardă”, vă invităm să ne scrieți la adresa de email tineri.zdg@gmail.com.

Pentru scrisori fizice: București 36/2, orașul Chișinău, MD-2001. 

Episoadele noastre le puteți asculta pe: YouTube, Spotify, Apple Podcast, Google Podcast, Anchor, Overcast și alte platforme de podcast.

Follow, Like, Share ZdG Facebook, ZdG Instagram, ZdG Telegram!