Principală  —  IMPORTANTE   —   FOTO/ Pilonii de electricitate care…

FOTO Pilonii de electricitate care au fost asfaltați la Strășeni, eliminați

Foto: Facebook/ Sergiu Ungureanu

Pilonii de electricitate, care au fost asfaltați la Strășeni, au fost eliminați în seara zilei de astăzi, 2 iulie. În spațiul public au apărut câteva imagini, care confirmă că pilonii au fost scoși.

În timp ce internauții s-au arătat uimiți de pilonii care apar în mijlocul drumului, autoritățile au precizat că lucrările nu sunt încă finalizate.

Ion Luca/Facebook
Ion Luca/Facebook

Pe rețelele de socializare a devenit virală o imagine care surprinde câțiva piloni de electricitate ce au fost asfaltați de către muncitori în timpul procesului de reabilitare a traseului național R1 Ungheni-Chișinău.

Primarul din orașul Strășeni, Valentina Casian, s-a arătat și ea uimită de lucrările de reabilitate: „Am reacționat imediat, cum am descoperit această „operă” în oraș. Persoana de contact mi-a comunicat că „iluminatul va fi subteran, iar pilonii nu au fost scoși pe motiv că nu au obținut avizele respective”.

La rândul lor, reprezentanții Administrației de Stat a Drumurilor (ASD) au comunicat faptul că pe acest sector circulația este interzisă pentru autovehicule, sectorul fiind semnalizat corespunzător. Aceștia au precizat că accesul traficului va rămâne suspendat până în momentul în care nu vor fi relocați pilonii din imagine.