Principală  —  IMPORTANTE   —   FOTO, VIDEO/ Un grup de…

FOTO VIDEO Un grup de deputați PSRM au protestat în fața unei clinici fondate de Ștefan Gațcan: „Sunteți complicele lui Plahotniuc și Șor”

Un grup de deputați PSRM au protestat în după-amiaza zilei de astăzi în fața clinici „Extramed”, fondată de Ștefan Gațcan, după ce acesta a anunțat că părăsește rândurile PSRM și aderă la grupul PRO Moldova. Manifestanții, în frunte cu socialiștii Grigore Novac, Nikita Țurcan, Vasile Bolea și Vlad Batrîncea, au scandat „trădător”, „hoții, la dubă”, „rușine”.

„O persoană, pentru care 2 luni la rând, în plină iarnă, a muncit o echipă întreagă a PSRM. Am mers din casă în casă pentru a face campanie electorală pentru Ștefan Gațcan. Când am văzut acea postare pe facebook a dumnealui că pleacă la o grupare criminală, pentru mine a fost o dezamăgire totală”, a vociferat în fața mulțimii socialistul Vasile Bolea.

Ceea ce a făcut dumnealui este o trădarea nu doar a PSRM, dar și a întregii țări. Atunci când țara se află pe muchie de cuțit, mafia oligarhică condusă de Șor și Plahotniuc, ghidați de sacul cu bani, vor să pună capăt acestei țări. Dumneavoastră, domnule Gațcan, nu sunteți doar un trădător, dar și sunteți complicele acestei fărădelegi, complicele lui Plahotniuc și Șor”, a comentat Novac.

Manifestanții, la sfârșitul protestului, i-au lăsat lui Ștefan Gațcan, în curtea clinicii, o coroană funerară.

Ștefan Gațcan, care acum 3 luni a fost ales deputat în circumscripția nr. Hîncești din partea Partidului Socialiștilor, a anunțat marți, 30 iunie, că părăsește PSRM și aderă la Pro Moldova.

În reacție, deputatul PSRM, Vlad Batrîncea, a declarat că fracțiunea din care face parte va face tot posibilul pentru a dizolva actualul Parlament și i-au cerut lui Ștefan Gațcan să-și depună mandatul de deputat.