Principală  —  Ştiri  —  Social   —   COVID-19: Încă trei decese, anunțate…

COVID-19: Încă trei decese, anunțate de autorități

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) informează despre înregistrarea a încă trei decese provocate de COVID-19. Astfel, în R. Moldova, bilanțul deceselor ajunge la 331c de cazuri.

Potrivit MSMPS, este vorba de:

Deces 329: Femeie de 65 ani, din Bălți. Internată la data de 30 mai, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: edem cerebral, hipertensiune arterială, obezitate gr. III.

Deces 330: Bărbat de 78 ani, din raionul Strășeni. Internat la data de 19 mai, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, encefalopatie mixtă hipoxică și discirculatorie gr. III.

Deces 331: Bărbat de 71 ani, din raionul Cahul. Internat la data de 5 mai, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă bronhopneumonie cronică, diabet zaharat, obezitate gr. III.

Alte 264 cazuri noi de COVID-19 au fost confirmate astăzi, 6 iunie, în Republica Moldova, dintre care 3 în regiunea transnistreană. Acesta fiind cel mai mare număr de infectări de la apariția primului caz de COVID-19. în R. Moldova.